Stimati columbofili,
Sambata 3 decembrie 2011, in incinta restaurantului Piatra Craiului din municipiul Campulung Muscel, a avut loc festivitatea de premiere a clubului columbofil Bughea de Jos, judetul Arges, club din cadrul U.C.P.R.

Infiintat in toamna anului 2008, clubul Bughea de Jos a avut in anul 2011 performante din ce in ce mai bune ba chiar de invidiat, cu un numar de 63 de membri, reusind sa realizeze cele mai multe categorii si norme in anul 2011 din zona Muscel, avand pe langa categoriile obtinute de celelate cluburi muscelene fond, mare fond si alte 2 mari categorii rar intalnite super as si as maraton. Cu mult efort am reusit sa realizam in acest an pentru prima data la clubul nostru si campionatul pentru pui la care am avut rezultete foarte bune pentru inceput.

A fost o astmosfera placuta, colegiala, la care au participat si sotiile si prietenele membrilor nostri intr-un numar mare. In aceasta zi speciala au fost premiati cei mai buni columbofili ce au dinamizat in clubul nostru in anul 2011 si anume:

– Belu Marius + Tatal (un excelent crescator de porumbei in special de fond si maraton, fost campion la aceste categorii si un excelent presedinte pentru club);
– Dobrescu Sorin (multiplu campion muscelean la palmares viteza 2, 3, 4, 5 ani, palmares demifond 2, 3 ani, general si singurul din acest an la categoria SUPER AS).
– Secatureanu Cristi (campion la categorii de viteza, demifond, general palmares)
– Radu Ion (campion absolut la fond, mare fond, ba chiar si la maraton ocupand locul 17 national la derbi DONETS’K si locul I pe judet, avand ghinionul de a-i pica ceasul)
–Soceanu Oana (singura care a reusit norma la FOND si MARE FOND YEARLINGI porumbel)
-Mihai Alin + Cosmin (pe langa alte norme singurii cu norma la AS si AS MARATON crescatori)
-Rauta Bogdan (un crescator cu rezultate incurajatoare pentru inceput)
-Sima Marian (un crescator cu rezultate din ce in ce mai bune)
-Bortoi Codrut (un crescator cu rezultate deosebite la laureat viteza, mare fond, general)
-Badea Bogdan (un crescator cu rezultate remarcabile)
-Oancea Ion (un crescator cu rezultate bune)

De asemenea au mai fost premiati si alti crescatori precum : Tesileanu Monel, Puscasu Vasile, Alexiu Gabriel, Oncioiu Horia, Nistor Robert, Iordache George, Boboc Nicolae, Cristian Petre, Firescu Marius, Cicu Catalin etc (scuze daca am omis pe cineva).

Speram ca anul viitor performantele clubului Bughea de Jos sa continue pe aceeasi directie ascendenta. Tin sa adresez multumiri colegilor mei din comitetul de conducere al clubului, Dl. Belu Gheorghe, Belu Marius si Secatureanu Cristi, pentru tot sprijinul acordat in desfasurarea activitatii noastre columbofile.

Avand in vedere apropiatele sarbatori de iarna, membrii clubului Bughea de Jos ureaza tuturor columbofilior un calduros si sincer LA MULTI ANI!

Rauta Bogdan