Festivitatea de premiere a Clubului Vasile Poenaru – Paulesti, club afiliat UCPR

Iată că după un an greu atât pentru porumbei cât şi pentru noi, columbofilii, care ne străduim în fiecare an să îngrijim cât mai bine aceşti atleţi ai aerului pentru a realiza performanţe bune pe plan sportiv, a sosit ziua decernării premiilor şi în cadrul clubului nostru.

Ne-am bucurat de prezenţa majorităţii membrilor clubului şi a domnului viceprimar, Sandu Tudor, al comunei Păuleşti care ne-a asigurat de intregul sprijin din partea dânsului în ceea ce priveşte noul sediu şi dotările aferente pe care comuna ni le-a pus la dispoziţie pentru practicarea în bune condiţii a sportului columbofil.

Vă prezentăm în continuare imagini de la masa festivă să-i cunoaşteţi cu toţii pe campionii noştri şi vă urăm cu această ocazie La mulţi ani! Crăciun fericit! şi un nou an columbofil plin de realizări.

Categories Stiri

12 comentarii la “Festivitatea de premiere a Clubului Vasile Poenaru – Paulesti, club afiliat UCPR”

 1. frum am vazut ca sustineti si tineri columbofili sa o tineti tot asa vant in pene pe anul 2012 si in ani care urmeaza

 2. felicitari pt aceste frumoase premieri si in special celor care tr poze sa ne incante pe noi toti columbofili.succes in nou an si cei mai buni sa castige.bafta

 3. Felicitari! un club cu mari perspective .

  Salutari fratilor Zidaru si nu numai

  “Sarbatori fericite”

 4. Tinetio tot asa si bafta in noul sezon . Sarbatori fericite tuturor membrilor acestui club.

 5. Frumos baieti!Felicitari!O poza de grup care spune totul.
  Bafta in continuare!

 6. poate cineva sa-mi spuna si mie numarul de telefon al domnului Stoica Valentin-Ion din clubul Vasile Poenaru pentru ca am sa comunic ceva urgent cu dumnealui !!

  Va multumesc!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *