Festivitatea de premiere la clubul 3/7 Pitesti

“LIGA CAMPIONILOR FCPR ARGES 3/7 PITESTI”.

Vineri 5.12.2008 a avut loc festivitatea de premiere a clubului 3/7 Pitesti. Intr-un cadru festiv si o ambianta placuta s-au inmanat diplome si cupe celor mai buni crescatori din sezonul 2008. Porumbeii au participat la concursuri pe ruta N-V si s-au realizat 20 de categorii de zbor. Cu aceasta ocazie felicitam toti membrii participanti si multumim organizatorilor pentru aceasta petrecere minunata , sperand ca sezonul viitor sa fie cel putin la fel de bun ca acesta.

Material trimis de Ivanescu Ionut

Categories Uncategorized

14 comentarii la “Festivitatea de premiere la clubul 3/7 Pitesti”

 1. felicitari tuturor kre au participat,si celor premiati pt munk si devotamentul depus in acest sezon.succes in urmatorul sezon si cat mai multi campioni in ARGES.!!!!!

 2. pt. sergiu-nu te agita sa-ti cumperi respectivul regulament pt. ca oricum nu se respecta.

 3. Incredibil! Marius, tu realizezi ce spui? Cum sa nu incurajezi citirea si insusire regulilor dupa care se desfasoara sportul columbofil? Prima conditie, indiferent de competietie, este sa cunosti regulile jocului. Numai asa poti sa iti si protejezi drepturile, sa eviti eventualele abuzuri. Eu unul recomand citirea si insusirea respectivului regulament.

 4. Felicitari pentru rezultatele din 2008, cu un plus pt Locul 1 Jud.Arges Varsovia, dl Tanasescu Costel !

  Sper sa avem parte si in 2009 de etape de fond reusite, cum au fost in acest an!

  Bafta tuturor!

  Petre Popescu – Aripi Pitesti.

 5. Dc domnul Titi Manea a fost chemat la premiere si nu a a primit cupele pe care le merita ?
  Dc a plecat facand scandal si acuzand unii membrii de complot si jocuri murdare?
  A fost iar un joc murdar al achimestilor si nea ion vizitiu?

 6. florine sper sa ai dovezi ff credibile despre cea c argumentezi,fiindca dak nu o sa le ai ,o sa se intoark totul impotriva ta…si iao k pe un sfat,si nu k pe o amenintare,si as ruga pe andrei sa stearga toate commentariile of-topic…multumes anticipat!!

 7. cred k ce ii cer lui andrei nu este imposibil,si este spre binee tuturor,dak gresesc cu ceva la c am spus,va rog sa imi spune-ti.

 8. PENTRU DOMNUL FLORIN
  CRED CA NU AI CITIT BINE ANTETUL PREMIERE CLUB 3/7 PITESTI,DACA ESTI CURIOS DOMNUL TITI MANEA NU A FIGURAT A FI MEMBRU COTIZANT PE ANUL 2008 LA CLUBUL 3/7 IAR CUPELE PE CARE LE MERITA LE VA PRIMI LA PREMIEREA PE FILIALA PE CARE O VA ORGANIZAO DINSUL IN CALITATE DE PRESEDINTE AL ASOCIATIEI ARGES ,DACA ESTI DRAGUT SPUNE-MI CUM TE CHEAMA,IAR LA ACELE JOCURI MURDARE NU SE PRICEPE NIMENI MAI BINE DECAT …………..
  ACHIMESCU JAN

 9. Florine tata vezi ca acest Titi Manea nu a fost membru cotizant la clubul 3/7Pitesti iar cupele le va primi la premierea pe filiala NU CRED CA A FOST NICI UN JOC MURDAR

 10. PENTRU DOMNUL FLORIN
  AR TREBUI SA TE IMFORMEZI MAI BINE INAINTE SA JUDECI NISTE OAMENI PE CARE POATE NICI NU AI CUNOSTI PETRECEREA A FOST DATA DE CLUBUL 3/7 PITESTI IAR TITI MANEA A FIGURAT CA MEMBRU LA CLUBUL 3/4 BRADU DE UNDE SA PRIMEASCA CUPE CAND NU A FIGURAT CA MEMBRU LA 3/7

Comments are closed.