Iepurasul de Paste face cadouri

donatie-rase-romanesti1Pentru ca toata lumea se vaita ca rasele romanesti sunt scumpe si nu-si permit sa achizitioneze pasari,
Donez:

– 2 perechi de codalbi
– 2 perechi de cafenii
– 2 perechi de orbeteni
Cerinte: sa-i pastreze 1 an, sa faca dovada ca are un spatiu care se preteaza cresterii lor si sa nu pretinda sa le livrez la domiciliu.

Poze cu pasarile:

B.T.

Categories Stiri

11 comentarii la “Iepurasul de Paste face cadouri”

 1. Daca domnul care face donatia considera ca ma incadrez cat de cat in cerintele sale, il rog sa lase un nr. de tel. sau o adresa de e-mail la care sa-l pot contacta.
  Multumesc!

  P.S. – judecand dupa imaginile postate (mai exact atat cat se vede din voliera) cred ca stiu despre cine este vorba dar nu sunt sigur.

 2. Ma numesc tanasescu tel 0744333121.
  porumbeii pot fii ridicati de la Snagov, stabilind cu o zi inaintepentru a fii inchisi(din octombrie decand stau singurei au fost non stop liberi). Pe toata durata iernii a disparut un singur matur.

 3. pt. Corbu, daca ai spatiu suficient te astept sa-i preiei. Vargatii si ciungii si-au gasit deja adapost.
  P.S. Pe langa cei care i-am declarat posibil sa mai fie si ceva pui si un mascul de lucru(pt codalbi gulerati). Si ei sunt diponibili dar daca nimeni nu ii vrea vor ajunge ciulama

 4. Sincere felicitari !
  Se pare ca cei care cresc rase de ornament sunt mai sufletisti decat crescatorii de voiajori !

  Multa Sanatate !

 5. Mă bucur eu de bucuria pe care le-o prezum porumbeilor pe motiv c-au scăpat de asimilarea lor în “menu”! Era mare păcat de aşa minunăţii! Bucuria e cu atât mai mare cu cât aceste exemplare fac obiectul transferului între doi dintre crescătorii pe care îi stimez. Sărbători fericite tuturor!

 6. pt. cocosatul
  de unde esti, in primul rand?
  ai conditii pentru ei?
  vorbim dupa 20. 04.

 7. De apreciat gestul!Si eu mi-as fi dorit un cuplu,dar e vorba de o distanta destul de mare ,eu fiind din Arges.Oricum,alege bine pe cel caruia ii donezi,pentru ca ar fi pacat sa ajunga pe mana unor copii sau neinitiati.Felicitari pentru gestul tau si sa auzim ca au ajuns in voliera unui iubitor,care intr-adevar ii merita!!!

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *