Salutare tuturor colegilor columbofili ce viziteaza acest minunat site. As vrea sa propun un topic in care sa discutam putin despre porumbeii de culoare rosie(ma refer la voiajori),am o mare nelamurire cu ceva ce am auzit de la un crescator de la mine si sunt curios ce pareri aveti si voi, si mai ales astept un raspuns concret de la cineva care are cunostinte despre acest subiect.

De cand am auzit am ramas in ceata si nu stiu ce sa cred,acest crescator spunea ca doi porumbei de culoare rosie,argintie nu vor da niciodata pui valorosi,ca datorita unor aspecte de genetica nu vor forma niciodata cupluri valoroase aceste culori decat imperecheate cu alte culori,solzati,guti,albastri,etc.

Si sper sa aflu si eu si alti cititori care nu au cunostinte despre acest subiect daca putem imperechea porumbei de culoare rosie intre ei sau argintii,eu sincer nu prea am crezut cele auzite dar stiind ca acel columbofil are destule cunostinte si stie foarte bine sa creasca porumbei am ramas pe ganduri. Cu stima Edy