DRAGI PRIETENI

Avem placerea sa va informam ca s-a infiintat clubul specializat al crescatorilor de porumbei “Jacobin Club Roman“, care are ca scop asocierea crescatorilor de porumbei Jacobin, porumbei cunoscuti in Romania si sub denumirea de porumbei “gulerati” sau porumbei “Maria Stuart”.

Clubul are doi membri fondatori: doctor Dan Gheorghe Sovaiala, crescator cu peste 40 de ani experienta in cresterea porumbeilor Jacobin si Stefan Catanoiu care a infiintat o crescatorie moderna de porumbei Jacobin.

In prezent crescatoria Stefan Catanoiu constituita din 5 voliere distincte, are ca matca de baza 132 de porumbei Jacobin (66 de perechi). Acestia au fost selectionati dintr-o achizitie initiala de porumbei, proveniti din cele mai cunoscute crescatorii din Germania (Bernd Wanke, Dieter Bernges, Jacob Held), Belgia (Patrick Smeyers), Serbia, Croatia si Romania (doctor Sovaiala, doctor Andreica). Selectia a fost facuta sub atenta indrumare a domnului doctor Dan Sovaiala.

CLUBUL SI-A PROPUS:
. Schimbul de informatii intre membri;
. Schimbul de pasari intre membri;
. Importul centralizat de pasari de calitate din Germania, Belgia, Franta, Anglia,
si eventual din Statele Unite ale Americii si Canada;
. Realizarea unui site specializat in care sa fie prezentati toti membri clubului;
. Participarea la expozitii internationale;
. Organizarea unei expozitii nationale.

MEMBRII CLUBULUI POT FI:

Membri activi – sunt membri care vor activa in cadrul clubului,vor achita taxa de inscriere si o cotizatie lunara. Membrii activi vor avea acces la informatiile privind pasarile disponibile ale celorlalti membri activi,vor putea sa faca publice prin intermediu clubului catre membri activi si membri simpatizanti, toate datele privind pasarile disponibile.

Membri simpatizanti – nu vor achita nici o taxa, vor completa doar o cerere de inscriere. Membrii simpatizanti vor avea acces la toate informatiile privind cresterea porumbeilor Jacobin si pasarile disponibile la membrii activi ai clubului.

Informatii suplimentare: www.jacobin.ro sau www.gulerati.ro

Contact : stefan@jacobin.ro sau jcr@jacobin.ro

Va asteptam.
Stefan Catanoiu
Presedinte al Jacobin Club Roman