Interviu Elisei Eacobuta – loc 1 si loc 2 Madona National 1200 km – Best Pigeons Club

27 comentarii la “Interviu Elisei Eacobuta – loc 1 si loc 2 Madona National 1200 km – Best Pigeons Club”

 1. Ma bucura ca au aparut in mai multe zone din tara tineri dedicati in a promova benevol categoria maraton.

  Acest baiat care promoveaza crescatorii de maraton din acea zona observ ca face totul legal, ca la carte, platind chiar si impozitul pe castig, dupa legea jocurilor de noroc, cred.

  La Izium National 2019 s.au depasit toate asteptarile si s.au stabilit noi recorduri nationale pentru o etapa de maraton, numar de porumbei, numar de crescator dar mai ales taxa de participare, 75 lei crescator si 5 lei de porumbel, avand 1112 crescatori si 9779 porumbei un total in bani de 132.295 lei adica vreo 28.000 €.

  Abia asteptam sa vedem premiile anul acesta. Domnul organizator al etapei de Izium National FNCPR a dat in fiecare an premii, fiind un jurist demn.

 2. Foarte simplu pentru unii dar atât de departe pentru majoritatea…. Cred ca principalul lucru care contează este crescătorul….
  Acest crescător a pus cap la cap toate lucrurile de care are nevoie un porumbel și de aceea are succes.
  Cred ca a învățat columbofilia de la campioni din zona.

 3. Felicitări Eacobuță !
  Simplu , eficient …punctual, modest , porumbei puțini .
  Unii sunt născuți să fie Campioni..alții numără banii încasați de organizator..
  Campionii joaca ptr plăcerea locului 1 , alții…încearcă toate jocurile de noroc posibile…doar doar o ieși vreuna de un leu.

  Felicitări din nou!
  Si luati aminte la ce a spus acest crescator:
  LUATI PORUMBEI DIN ZONA VOASTRĂ!

 4. Pentru com.9: iti doresc sa iei locul 1 pe lansare la etapa de Izium National 2019 si sa primesti cel mult 1000 de lei (asa cum s.a dat anul trecut ) si sper sa te bucuri de ei pentru ca pe altii cu siguranta ii bucura banii tai si a altor 1000 si ceva de crescatori dati cu speranta la imbarcare.
  Da. Sunt costuri cu organizarea, cheltuieli cu deplasare dar sa dea banii la premiere., sa nu creeam o afacere din aceste minunate etape pe spatele pensionarilor si a copiilor pentru ca ii vom pierde si iar vom avea 1000 de porumbei pe lansare.

 5. Un proiect real ,dupa mai multe incercari nereusite , pana acum este bine premierea sa facut exact cum sa promis . Merita vazut si “ceilalti” castigatori ma refer la Magirescu,ojog+dorneanu , care ieri a surprins din nou cu un loc 1 provizoriu la Brzai cu o intrare spectaculosa dupa cum ne-a obisbui la ora 23:58:50 .

 6. Este incredibil ce a reusit acest crescator Eacobut Elisei ,dupa ce a castigat etapa de madona cu femela 0140606 -2017 ,reuseste inca un loc 1 provizoriu la etapa de Tartu cu aceiasi femela .
  Cu siguranta femela va fii pe podiumul national cel mai probabil locul 1 national

 7. Cu siguranta un adevarat crescator, numeric mic si rezultate de varf, a aratat si la Tartu ca nu a fost o intamplare si are locul 1 pe provizoriu cu aceeasi femela, mai mult ca sigur locul 1 national!

 8. Da, un crescător care are darul sa inspire…. Imi închipui ce mare bucurie simte văzând aceste rezultate, asta cred ca e esența sportului nostru, sa reușești si sa te bucuri la maxim de ce poti tu si păsările tale!

 9. Felicitari, domnule Elisei Eacobuta!
  Tot respectul pentru aceasta performanta remarcabila!!

 10. Numaidecat control antidoping.
  Daca nici in cazurile astea nu faceti, cand faceti ? Pt ce ne mai falim cu antidoping daca nu faceti la omul care castiga locul 1,1 si 4 la trei maratoane in weekendul asta ? Din 30.000 de porumbei omul asta are 3 porumbei care castiga fiecare maratonul sau ? Voi credeti in Fat Frumos ? Zboara restul Moldovei cu gutzani ?

 11. Mii de FELICITĂRI CAMPIONULE!!!
  Am deosebita bucurie şi onoare de a te felicita, pentru performanţa pe care ai reuşit să o obţii, cîştigînd locul 1 şi 2 la Madona Naţional!
  Ca şi frate al tău, îmi amintesc cum din copilărie, ai avut o pasiune deosebită pentru porumbei şi ţi-ai dorit, nu doar să creşti şi să admiri porumbeii, ci ţi-ai dorit să participi şi la concursurile de zbor avînd acest vis, că într-o zi vei reuşi să devii Campion şi Columbofil de nivel superior!
  În sfîrşit acest vis sa împlinit şi acum te bucuri din plin de tot efortul depus pentru a creşte şi antrena pentru concursuri porumbei de o valoare uluitoare, în sensul bun al cuvîntului!
  Şi eu mă bucur extrem de mult, cînd citesc pe internet,
  Elisei Eacobuţă A SCRIS ISTORIE în Columbofilia Românească!
  Îţi doresc succes deplin în continuare!!!
  Incă odată, MII DE FELICITĂRI!

 12. Daca repeta si sub alta conducere decat a lui Tunduc atunci e mai tare decat castigatori de Barcelona, sa nu ne pripim, niciodata nu este cea ce vedem, orcum felicitari !!!

 13. Da sa le facă teste și de limbrici…. Dacă tot ia mostre, poate au și omul nu știe….

 14. Stiu ca o sa.mi iau mult hate la ce o sa spun acum dar ati avut 3 maratoane si toate cu peste 1300 m/min mai ales acesta, ultimul, de 1200 si ceva de km in care a venit porumbita cu 1300 si ceva m/min.

  In zona mea nici la viteza n.au venit cu asa mare viteza. Cautati doar zilele cu vant din spate la lansare?

 15. Cu suspiciuni si alte chestii adresati-va direct uniunii, nu aici. Merci.

 16. Sau la ANAF ca astea sunt chete gen FNI, Caritas, bingo etc.

 17. Mulți dintre voi ați încercat toate produsele, și tot nu vă vin porumbeii, și acum acuzați de Doping.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *