Iubim pasarile, de orice fel!


Puiul de soim provine de pe aeroportul Otopeni, unde echipa de cleaning i-a distrus familia, din motive de securitate a zborurilor. Dupa cum vedeti, pare relaxat intr-un cuib de porumbel :)
Sa vedem daca vom putea sa-l salvam… Cred ca e pui de vanturel rosu (soim de campie – erete), dupa talie si colorit, pare a avea 2-3 saptamani, aproximativ.
Andrei_O

Categories Diverse

9 comentarii la “Iubim pasarile, de orice fel!”

 1. Hahahaha!!!! Buna asta, asa de tare ai simtit lipsa soimului sau a uliului din articolul precedent, ca n-ai mai rezistat si ti-ai facut rost de unul. Condorm zicalei: cine n-are soim acasa…..sa-si cumpere! :))

 2. Andrei_O, sotia mea este mare pasionata de pasari de prada (de zi si de noapte).
  Daca nu ai timp pt. cresterea micutului il vreau eu (inclusiv in schimbul unei sume de bani) pt. a-l oferi cadou sotiei mele.
  Astept un raspuns pe e-mail la ciobanesc.corb@gmail.com .

 3. Sa nu-i dati numai carne de pui macra, trebuie dat si insecte si soareci si suplimente ca sa-si formeze sistemul osos normal fara carente.

 4. Foarte frumos din parte ta. Cred ca reusesti sa-l salvezi. Mai rau cand se face mare. Pacat sa-l tii in cusca. Da-l la un crescator de asa ceva!

 5. Datii si ceva maruntaie.. nu doar carne macra..
  O capcana de soareci…nu ar strica:)))
  II un exemplar matasos..pare bine legat cu o codita bine infipta :))
  Precis va face treaba buna la maratoane…( p.s isi va elimina concurenta)
  =)))

 6. Am aflat si eu ca nu doar omorârea lor, a ouălor, distrugerea cuiburilor, dar si deținerea adulților și puilor de asemenea răpitoare e INFRACTIUNE, pedepsită de legea romana. Deci atentie! (@ Corbu, mai bine nu)
  Revenind la subiect, dupa căutări asidue, am gasit la Târgu Mureș o asociație senzațională de salvare a animalelor, Vets4WildRomania, cărora li l-am trimis azi intr-o cutie de-a noastră de transport porumbei. Deși a făcut 6,5 ore pe drum, a ajuns cu bine, dar l-a înnebunit pe sofer cu gălăgia, că era rupt de foame :-)
  Bun.
  Care e ideea: ei vor cauta un cuib in natura unde sa fie pui de varsta lui si in care sa-l pună, pentru că deja începuse să se învețe cu omul, și îmblînzirea lui ar fi catastrofală la eliberare. Nu s-ar descurca niciodată.
  !!!
  Andrei_O

  P.s. porumbeii mei tot netulburati de atacuri zboară :-)
  P.p.s. Petre, buna gluma :-) cu maratoanele!
  @ brindusa – așa e, si din acest motiv nu aș fi capabil să-i suplinesc părinții!

 7. Buna ziua,
  Ma rog la dvs . sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema:
  -blocul in care locuiesc in Constanta, de 8 etaje, are doua corpuri(scari) construite la distanta unul de altul in arc de cerc ,dar unite pe laturi ,astfel ca in spatiul creat s-au cuibarit multi porumbei care traiesc acolo si se inmultesc si fac mult zgomot si desigur si mizerie ;catre acest spatiu sunt ferestrele de la baile a 16 apartamente pervazele acestora fiind pline cu cuiburi cu pui in ele;locatarii doresc sa-i alunge si sa puna sus pe bloc o plasa de sarma care sa-i impiedice sa mai traiasca acolo.
  Dorim sa ne dati o solutie de modul cum sa-i scoatem de acolo ca sa nu-i inchidem si sa moara cu pui cu tot ca ar fi un pacat mare si nu vrem sa-i avem pe constiinta; mentionez ca accesul in spatiul acela este dificil.
  Va multumim,

 8. Daca puii sunt pe pervaz ii puteti lua si sa stricati toate cuiburile. Apoi speriati porumbeii maturi cand puneti plasa si nu mai pot intra la loc.

 9. Cel mai bine e sa ii alungati de acolo iarna, in Decembrie, Ianuarie, cand nu au pui si oua !!!! Altfel puii vor muri, ouale se vor imputi si faceti un adevarat focar de infectie !!!

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *