Joc pe calculator: secventa cu porumbel mesager in razboi


Mereu m-au impresionat fotografiile acelea cu parfum de istorie si povestile cu porumbei mesageri folositi in razboaie pentru a transmite mesaje.

De curand am gasit pe Youtube o secventa dintr-un joc pe calculator care are o mare incarcatura emotionala, poate pentru ca pana acum nu aveam o reprezentare vizuala asa realista, video, a zborului porumbeilor peste campul de lupta…

https://www.youtube.com/watch?v=uLW4k0a2G8A

Categories Diverse

5 comentarii la “Joc pe calculator: secventa cu porumbel mesager in razboi”

  1. Nu stiu voi, dar pe mine secventa cu porumbelul alb zburand peste campul de lupta m-a atins cam tare…

  2. Esti un sentimental Andrei, dar fiecare vibrează in funcție de cat de sensibila e coarda sufletului său. Unii vibram la o adiere de vant (eventual venita din aripa unui porumbel), alții nu simt mare lucru nici dacă dai cu ciocanul… Fiecare după cum l-a plasmuit mamuca lui.
    Referitor la joc, ar fi frumos daca ar apărea un joc video in care sa trăiești aventura unui voiajor care revine acasa dintr-un concurs greu, cu toate peripețiile posibile pe traseu ( furtuni, prădători, braconieri, traversări de munți, lupta cu epuizarea, etc).
    Din pacate un astfel de joc ar avea șanse sa fie gustat doar de catre columbofili si cum nu suntem foarte numeroși nu cred ca ar fi foarte rentabil. Cert e ca ar fi ceva inedit și diferit de ce exista pe piața de gaming, cu o grafică remarcabilă si o poveste captivanta poate ar prinde, cine stie…?

  3. Ar fi un joc grozav si ar face promovare columbofiliei in randul celor mici care nu prea mai scot nasul din ecran. Stiu ca intr-un an a fost un film ce avea ca personaje niste hamsteri, porcusori de guineea, ceva de genul… si dupa aceea s-au golit petshopurile de toti soarecii posibili, cam asa impact a avut.

  4. Eu tare as vrea sa iasa pe piata un joc cu porumbei ceva gen 3D as vrea sa fie cumva un crescator cu o crescatorie modesta care sa poata zbura porumbeii si in timp sa isi faca crescatoria mai mare porumbei mai buni ceva iteme ma refer dar nu cred ca o sa se intample asa ceva TAre frumos ar fi

  5. Interesant,acest video îmi aduce aminte de pe timpul războiului cand cv de genul se intampla,chiar ar FI interesant sa se fac un joc video de genu’cum a zis Ilie com .2Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *