Jucatori de Galati in Italia

Trimit de aici din Italia poze de la un targ de pasari, ultimul din acest an. Nu am mai fost de 2 ani cu porumbeii la targuri deoarece acum prin intermediul ASOCIATIEI ITALIENE DE JUCATORI, si a internetului desigur,jucatorii nostri de GALATI au devenit foarte populari in Italia.

Am ajuns sa trimit porumbei chiar si in punctul cel mai sudic al ITALIEI:REGGIO CALABRIA.asa ca anul asta vazand ca prin targuri se gasesc porumbei de foarte slaba calitate(,italienii iubesc mai mult rasele de carne),am cerut ajutorul unor prieteni din Galati,care mi-au trimis mai multe varietati de jucatori de Galati si am pornit la drum.ca de obicei lucrurile noi atrag intotdeauna,sper ca si eu am facut o figura buna. Multumesc celor care m-au ajutat si incep in ordine alfabetica: PASCU VALERICA, PUSCASU TONI, STRINATI PETRICA.

Mai pun si 4 poze cu cazacii mei la zbor in puncte,sunt 9 si doar 3 dintre ei sunt pe vineti,ramane sa-i deosebiti voi.

Nicusor Anghele

13 comentarii la “Jucatori de Galati in Italia”

  1. ma bucur ca macar mai vedem si noi ceva ”produs” in romania:))

  2. “Mai pun si 4 poze cu cazacii mei la zbor in puncte,sunt 9 si doar 3 dintre ei sunt pe vineti,ramane sa-i deosebiti voi.”

    nam ajuns nici macar sai vad apai sai deosenbesc culorile ;)) :))

    Succes!

  3. salut! unde se tin aceste targuri de porumbei?? In ce provincie? Sper sa ajung si eu pe acolo! Bafta!

  4. Frate zi si tu àn ce regiune si locatie duci porumbei an tàrg ca sàntem multi ce avem aceastà pasiune si am dori sati vedem porumbei ,,,,,mersi Nelu Brescia ‘?????

  5. Salut.incepind cu ”DOMENICA DELLE PALME”,adica ultima duminica dinaintea PASTELUI la catolici si ultima duminica din septembrie,se organizeaza astfel de targuri in diferite orasele si comune din VENETO.daca vrei sa vezi mai multe NELU,intra pe http://www.rifca73.webs.com.SALUT

  6. foarte tare,ce sa-i mai deosebesti ca abea reusesti sa-i gasesti in pozeComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *