Jucatori de Galati – model Foaie de Arbitraj pentru concursul de zbor si joc

Foaia de arbitraj si ciorna ce trebuie completate la concursurile de zbor din anul acesta la rasa Jucatori de Galati.

Vlad Hadarau si Calin Apian

25 comentarii la “Jucatori de Galati – model Foaie de Arbitraj pentru concursul de zbor si joc”

 1. Cum se organizeaza astfel de concursuri?
  vine comisia acasa? daca nu unde duci porumbeii? mai stiu sa vina acasa? de la ce distante?
  Cum se procedeaza, la poste ii simplu ii duci undeva si le dai drumu si ei vin acasa dar la galateni????????????? habar nu am.
  Daca poate cineva sa ma lamureasca ii multumesc anticipat.

  Oricum succes in continuare.

 2. pe ciorna sunt gresite punctele. rog concurentii sa le corecteze dupa regulament. la capitolul bonusuri bonusurile se vor acorda astfel : in cazul cand concurentul zboara cu 20 de porumbei bonificatiile se vor acorda astfel intre 6-10 porumbei cate 10 puncte, intre 10-15 porumbei cate 15 puncte si intre 15-20 de porumbei cate 20 de puncte ( la un stol de 20 de porumbei se acorda 225 de puncte bonus). asteptam cat mai multi participanti.

 3. Vine comisia la tine acasa.Se pot face concursuri la distanta pt cei care au cusca mobila dar asta necesita cheltuieli mult mai mari si timp de antrenamente.

 4. buna!ne pare rau,dar din neglijenta s-a facut o greseala la sistemul de punctare.rugam consultati regulamentul de zbor si joc,acolo sunt date punctajele corecte,atit pt. joc ,cit si pt.zbor.speram sa putem remedia greseala in timp util,astfel incit pina la data primului concurs sa se poata scoate fisa si ciorna ,corectate.deasemenea am ruga pe cei ce sunt interesati sa participe la acest concurs,sa-si lase numele si adresa,la acest topic.taxa este de 10 ron,pt etapele de maturi,respectiv 10 ron pt. etapele de pui si se va achita la asociatia judeteana,urmind ca ulterior sa fie virati in contul U.G.C.P.P.A.M.din romania.

 5. buna!am reusit sa remediem greselile de punctaj.speram sa nu fie prea tirziu pt cei interesati de concurs.asa cum am spus ar fi bine daca cei care participa la concurs si-ar da numele si adresa pe acest topic.din bistrita,vor participa la concurs,etapa 1 maturi apian calin,str.poieni ,nr.8,in data de 19 .05.2007 si hadarau vlad,str.poieni,nr.8,in data de 20.05.2007.daca mai sunt si alti participanti rugam sa confirme.succes tuturor!

 6. buna ziua. as dori sa cumpar si eu doua perechi de jucatori de galati, ma poate ajuta cineva?

 7. km cat costa o pereche de juktori de galati?am de vanzare si nu stiu cat sa cer

 8. Cresc si eu ‘ galateni’ de vreo 30 de ani. E foarte greu sa evit consancvinizarea,de aceea am achizitionat si ex care erau frumoase,dar atat.Mereu au urmarit in selectie si jocul.Am in prezent peste 30 de bucatele cu care ma mandresc.Caut crescatori pt schimb!

 9. Salutare tuturor,

  Am si eu o intrebare pe care vreau sa o adresez domniilor voastre:
  In tara asta chiar nu se mai gasesc porumbei galateni?

 10. pt arkan,te invit la turda, daca vrei sa vezi galateni de zbor si joc.tel 0751154146. pa pa

 11. Salut!!!vreau sa va anut ca ma las de rosi!!!!Cine iste interesat de rosii cu culoarea ca sangele!!!!,cum e pe capac asa si pe coada!!!! NU cu coada aproape neagra cum sunt majoritatea rosilor!!!!ROSII ROSII!!!! va salut cu respect!!!!ARMANDO.Tel 0751154146 s-au0264317178

 12. Bunaziua sunt un crescator de porumbei jucatori de galati,am o varsta de 21 de ani si as vrea ca anul acesta 2008 ,sa particip si eu la concursurile de zbor si de joc .Ma chinui de doi ani sa particip la aceste concursuri ,dar nu niciodata nu am reusit .va multumesc si poate ma puteti ajuta

 13. Salut. vreau sa cumpar jucatori neaparat. id: mariusstefan1801

 14. Bun? a-si dori sa cumpar si eu vreo 10 perechi d galateni batrani.Este cineva care are? Dak da v? dau nr meu d tel: 0745541004, sau id:meggycena_14Astept!

 15. Petru cei intresati de Galateni de joc(unii chiar cazatori) va pot oferii la
  Targu Mures,la un pret bun. Tel 0744992618

 16. cresc galatzeni cazaci !! si vreau sa intreb la expozitzii se depuncteaza pasarea daca are motz!! !??!?!?! astept raspuns de la cunascatori!!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *