1.porumbei.ro: Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
Ma numesc Cata Danut am 17 ani si sunt din Sebesel, Jud. Alba.

2. porumbei.ro: Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Am devenit corumbofil la 15 ani cand eu cu inca un bun prieten ne-am decis sa ne facem fiecare cate o cusca de porumbei, pentru ca am vazut la un vecin si am vrut sa am si eu ca sa pot avea grija de ei.

3. porumbei.ro: Cati porumbei ai si ce rasa?
12 porumbei voiajori,din pacate numai atatia, am pierdut mult din cauza unei pisici sau dihor nu stiu sigur,pana acum am avut alta cusca si nu am facut-o asa bine, acum cea noua care o sa o vedeti in poza este mai bine facuta, ca m-a ajutat si familia.

4. porumbei.ro: Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
Acest hobby este bine perceput de catre familie mai ales de tata care ma mai ajuta cand mai sunt plecat de acasa si de catre prieteni la fel tot timpul vin la mine sa vada ce imi mai fac porumbeii.

5. porumbei.ro: Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Cel mai greu la acest hobby mi se pare ca trebuie sa stii sa te comporti cu porumbeii, nu toti sunt la fel de intelegatori, unii nu asculta si mai ales unii masculi care nu prea sunt cuminti, se iau de toti din cusca lor si tot trebuie sa ii cert, dar cam degeaba.

6. porumbei.ro: Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
Inca nu m-am hotarat ce meserie o sa am.

7. porumbei.ro: Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
Fotbalul si Pescuitul.

8. porumbei.ro: Enunta 3 intrebari care te framanta in legatura cu porumbeii. Incercam sa iti oferim raspunsuri.
Prima intrebare: din ce cauza am o pereche care imi face doar pui masculi,conteaza mancarea care le-o dau ?
A doua intrebare: este bine sa le dau la porumbei mici medicamente ca sa ii tin pe amandoi sau mai bine las numai unu si sanatos? Ca de obicei unu iasa tot cum nu trebuie, mai amarat.
A treia intrebare:Nu le-am dat niciodata drumul la porumbei pe afara din cauza ca vecinii au prea multe pisici,la primavara o sa le dau drumu prima data, cand le dau drumu ii bine sa separ puii de ceilalti porumbei? Sau ii bine sa separ puii de acum de ceilalti porumbei?

Aceasta este primul meu porumbel pe care l-am primit de la un vecin. Il am de 2 ani si sper sa mai traiasca vreo 10 ani. Vant in pene la cei inscrisi pe porumbei.ro.