rgolica1.porumbei.ro: Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
Ma numesc Golica Razvan Andrei, am 14 ani si sunt din orasul Ghimbav, judetul Brasov.
2. porumbei.ro: Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Columbofil am devenit in anul 2010 cand am gasit un porumbel venit de la zbor cu aripa rupta si m-am gandit sa ii iau o pereche. Apoi m-a ajutat domnul Farcas Ciprian cu multi porumbei foarte buni si tin sa ii multumesc si pe aceasta cale !!!

3. porumbei.ro: Cati porumbei ai si ce rasa?
Momentan am 31 de porumbei voiajori ( linii doar de viteza-demifond ). Porumbeii ii am in totalitate de la domnul Farcas Ciprian (el zboara in tandem cu sotia – Farcas Ciprian si Andreea ).
4. porumbei.ro: Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
Hobbyul meu este perceput bine de familie ( acum ma ajuta cu bani sa imi iau un ceas electronic ) iar cu prietenii este la fel de bine deoarece majoritatea prietenilor sunt columbofili si ei.
5. porumbei.ro: Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Eu sincer nu prea am probleme cu porumbeii dar cel mai greu mi se pare ca este sa fii om ( sa stii sa pierzi, sa sti sa castigi – adica sa nu te dusmanesti cu toata lumea chiar daca este mai bun ca tine !!! )
6. porumbei.ro: Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
Sincer sa fiu nu stiu ce vreau sa fiu, o sa vad ce imi rezerva viitorul, dar columbofil voi fi mereu !!!
7. porumbei.ro: Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
In afara de columbofilie mai imi place sa pescuiesc si in general eu sunt cu animalele de mic copil.
8. porumbei.ro: Daca ai o intrebare care te framanta in legatura cu porumbeii spune-ne, sa incercam sa iti oferim raspuns.
Singura intrebare ar fi cum putem scapa de braconieri sau macar sa se imputineze ca e jale cu puii mai ales !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Compartiment matca:
rg-matca

CEI MAI VALOROSI PORUMBEI AI MEI :

pechesa
Aceasta este sora buna cu Ro 2012 0283475 si cu Ro 2012 0280475. Primul dintre ei este cel mai bun pui al domnului Farcas din anul 2012 ( a facut norma viteza pui in 40 de puncte). Pe aceasta am poreclit-o ” pechesea mica ” deoarece cand am primit-o era mica ca si marime si asa i-a ramas apoi porecla . Are seria Ro 2011 0192672

gr-hung
Ungurul Hung 2007 21-68540 M a fost cumparat din Expozitie si a costat 100 euro .
A fost al d-lui Farcas dar mi l-a dat mie ( ii multumesc mult )

rg-baltat
Baltatu este porumbelul de suflet al domnuluii Farcas Ciprian si acum este la mine in reproductie.El are seria RO 2008 1163461.Are norma palmares pe doi ani . La randul lui a dat pui cu norma cu mai multe femele !!!

rg-ps
‘420 ( M Ro 2011 0180420 ) este din cei mai buni porumbei ai mei pe care ii detin ( ma refer la lotul de zbor ). El este porumbelul meu de suflet . Este scos dintr-o pereche de la domnul Farcas Ciprian si Andreea M 2009 gut si femela 2010 guta p.a. ( nu mai retin seriile ) . Momentan il mai am pe unchiul lui care seamana leit cu tatal sau ( doar sunt frati ) cu seria 2008 RO 1163706

intrare
intrare2rg