jc-sebi1. porumbei.ro: Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
Salut! Ma numesc Sebastian, prietenii imi spun Sebi, am 13 ani si sunt din satul Soldanesti, jud. Botosani.
2. porumbei.ro: Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Am devenit columbofil vazand la varul meu porumbeii lui si am luat “microbul” lor si atunci mi-a venit sa imi iau si eu porumbei.

3. porumbei.ro: Cati porumbei ai si ce rasa?
Acum am 6 porumbei, am avut 8 dar din pacate cand le-am dat drumul prima oara 2 mi-au plecat, am 2 voiajori si 4 gutani.
4. porumbei.ro: Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
Acest hobby este perceput de catre familie bine mai ales de tata care ma mai ajuta cand sunt la scoala, ii deschide si le da de mancare si de prieteni e perceput bine doar de unii, la unii nu le plac.
5. porumbei.ro: Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Nu mi se pare nimic greu, imi place foarte mult acest hobby, imi place sa-i vad zburand, sa-i vad plimbandu-se prin curte, dar e rau ca exista si rapitoare, dar ce sa-i faci, asta e natura… .
6. porumbei.ro: Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
Nu m-am gandit ce meserie o sa am, o sa ma gandesc mai pe viitor.
7. porumbei.ro: Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
Pai.. ma mai duc vara la pescuit cu prietenii dar nu e un hobby, ma mai relaxez putin.
8. porumbei.ro: Daca ai o intrebare care te framanta in legatura cu porumbeii spune-ne, sa incercam sa iti oferim raspuns.
Nu am nicio intrebare care ma framanta, am vazut multe cazuri intamplate la oameni de pe acest site, as vrea un singur lucru daca se poate, sa-mi doneze si mie niste porumbei pui cine vrea, sunt la inceput si nu pot produce bani ca si ceilalti pentru ca am 13 ani. Nu vreau neaparat porumbei voiajori, eu nu ma uit la calitatea lor(rasa), mie imi place orice porumbel. Multumesc si la revedere!

jc-sebi2

Porumbelul din imagine e preferatul meu. Imi place mult si mi-ar parea rau sa-l pierd, eu l-am primit gratis de la un columbofil din sat de la mine impreuna cu femela si un pui care aproape putea sa zboare. Vant in pene!