1.porumbei.ro: Cum te numesti, ce varsta ai si de unde esti?
-Ma numesc Stoica Daniel Ionut, am 16 ani si sunt din Judetul Arges.
2. porumbei.ro: Cand ai devenit columbofil si cum s-a intamplat acest lucru?
Am devenit columbofil la varsta de 13 ani cand am fost la un coleg acasa care avea porumbei si in acel moment nu am mai putut sa scot porumbei din cap.

3. porumbei.ro: Cati porumbei ai si ce rasa?
Cresc porumbei voiajori si am un numar de 24 de pasari, nu sunt multi dar sunt sufletul meu, nu stiu ce m-as face fara ei.

4. porumbei.ro: Cum este perceput hobbyul tau de catre familie si prieteni?
Parintii ma sustin in acest hobby, mai mult tatal meu decat mama dar cel mai mult ma sustin bunicii mei care au grija de ei, porumbei aflandu-se la ei. (Sa stiti ca bunicii tin foarte mult la nepotii lor deoarece bunicul mei in ciuda ca are varsta de 78 de ani vara trecuta m-a ajutat sa fac o crescatorie la care am lucrat impreuna 4 zile, cu toate acestea efortul a meritat deplin.)

5. porumbei.ro: Ce ti se pare cel mai greu in acest hobby?
Cel mai greu pentru mine este ca sunt prea departe de porumbeii mei in timpul saptamanii, eu fiind la Pitesti la liceeu si ei fiind acasa in com. Aninoasa. Dar nu este nici o problema asta deoarece vorbesc de cateva ori pe zi cu bunica si ma tine la curent cu toate ce se intampla.

6. porumbei.ro: Te-ai hotarat ce meserie doresti sa ai?
Da, m-am hotarat sa devin farmacist deoarece cred ca este o meserie placuta si o pot practica pe langa acasa fiind aproape de gospodarie.

7. porumbei.ro: Ce hobbyuri mai ai in afara de columbofilie?
Alte hobbyuri in afara de columbofilie sunt: fotbalul, tenisul de masa, jocurile pe calculator si pescuitul.

8. porumbei.ro: Enunta 3 intrebari care te framanta in legatura cu porumbeii.
1. Trebuie neaparat ceas sa particip cu puii in toamna aceasta adica sa ma inscriu la club dar sa nu am ceas?
2. La cate zile se verifica ouale de porumbei sa vad daca sunt bune sau sunt limpezi.
3. Cum credeti ca as putea sa scap de un uliu porumbar care m-a nenorocit anul trecut nu numai pe mine dar si pe alti crescatori din jurul meu, stiu ca nu este legal acest lucru dar credeti-ma am ajuns la disperare, l-am dat pentru prima data drumul sambata si a fost o gresala fatala pentru un porumbel.