Buna ziua! Ma numesc Calin Ilie, am 18 ani si sunt din Solca, judet Suceava! Cresc voiajori de cativa ani, dar m-am hotarat ca anul viitor sa-mi incerc norocul, inscriindu-ma la o asociatie!

Totusi, as vrea sa incep cat se poate de pregatit si as vrea sa gasesc raspunsul la unele intrebari, de asta am apelat la ajutorul dumneavoastra!
1. Homosexualitatea la porumbei! Am 2 masculi imperecheati si nu pot sa-i despart, desi au femele la discretie! Ce sfat mi-ati putea da!?
2. Am 1 porumbel dintr-o linie care s-a dovedit a fi foarte buna, din pacate e foarte gras! Abia zboara doua ture in jurul casei! Ce m-ati indruma sa fac, sa-l tin pentru reproducere sau sa scap de el? Mentionez ca e singurul ramas, din pacate (probleme cu schimbatul locatiei), si a iesit la zbor abia primavara asta, dupa ce a implinit aproape un an!
3. Cusca are dimensiunile: L-3m, l-1.5m, h-1.9m! pentru a crea doua compartimente, ajunge acest spatiu sau trebuie sa mai fac un compartiment? Nu as vrea sa tin foarte multi, aprox. 30! E un numar mic pentru a putea asigura un lot cu care sa ma pot descurca?

Cam atat deocamdata, sper sa ma puteti ajuta! Nu tin sa fie publicate pe site intrebarile, poate ma puteti ajuta cu un simplu mail!

Multumesc anticipat!
Cu stima,
Calin!