porumbelul-boem0
La multi ani dragilor! Un nou an exceptional pe toate planurile!

Pe plan columbofil sa avem numai etape reusite cu voiajorii si pui cat mai sanatosi si mai inteligenti prin cuiburi, atmosfera cat mai placuta la club si… pe net, … zboruri cat mai lungi si jocuri cat mai adanci la porumbeii de agrement… si pui cat mai in standard la ornament!

Multumesc tuturor pentru contributiile avute pe site de-a lungul anului, sa ne citim cu bine si in 2013 (cand porumbei.ro face 10 ani).

Am ales aceste poze trimise de Brindusa Neagu pentru ca sunt foarte reusite si simpatice. Putem uita macar din cand in cand de rezultate si sa ne bucuram de porumbel asa cum a fost la inceput. Puiul din poze, “porumbelul boem” este crescut de Brindusa in casa si are numai apucaturi intelectuale! Sa citez: “ieri nu gaseam porumbelul nebun prin casa dar auzeam un ciocanit si nu-mi dadeam seama de unde vine, pana la urma am descoperit nebunul, era sub brad unde este si acum (ciocanea un glob). Si a mai stat pe cartile mele, numai acolo a fost bine”. Iata deci un porumbel studios si care acum simte spiritul sarbatorilor, stand sub brad. Cu o sticla de Chardonnay…

LA MULTI ANI!!!

porumbelul-boem

porumbelul-boem2

porumbelul-boem