La TV

Am avut proasta inspiratie sa deschid teveu’ la un buletin de stiri, ora 19. Sau asa credeam, ca e cu STIRI. Stiri in nestire! Dar era necrologu’… primele 5 stiri au fost cu morti. Ma dar nu se poate asa ceva, in tara asta nu se mai intimpla altceva mai interesant? Pica audienta daca dau un reportaj cu niste porumbei, de exemplu??

Vine omu’ obosit de la serviciu, stresat, deschide teveu’ sa se relaxeze si ce vede?? Stiri cu morti… minunat mod de a incheia ziua!

Dupa umila mea parere – multi din tara asta s-ar simti mai bine daca ar vedea o expozitie de porumbei decat 5 stiri cu morti! Sau cu raniti, fie!

Alo! In Romania se mai si traieste. Unii au hobbyuri care te scot din sictirul si stressul vietii agitate de azi. Aratati-le si la altii!

copii2.jpg

Categories Diverse

15 comentarii la “La TV”

 1. din cauza ca in redactiile de stiri sunt din ce in ce mai multi idioti dau numai stiri cu crime .

 2. Nu vezi ca la conducere avem niste idioti care traiesc numai pentru bani?,,ARUNCI VIATA LA COS DACA TRAIESTI PENTRU HARTII”.Intradevar ai foarte mare dreptate dar in tara noastra,din pacate,sunt mai multe crime decat expozitii si lansari de porumbei :(.

 3. Uitati ca nu demult erau si porumbeii nostri primi pe posturile tv si in ziare ? Dar cu gripa aviara.Mai aveau putin si declarau ca ei au adus-o in tara.

 4. La noi in Romania nu este facuta publicitate la fenomenul columbofil ca in alte tari vestice(Belgia,Olanda,Polonia si altele).Eu am porumbei de 5 ani si nu stiu daca am vazut la Tv informatii legate de porumbei sa zicem de vreo 6 ori.Ar fi frumos sa fie o emisiune cu si despre porumbei la Tv cum sunt si cele de pesciut si vanatoare sau sa fie un ziar care ar putea fi gasit pe tarabele din intreaga tara, dar ptr. moment ASTA ESTE!

 5. se discuta de un proiect [cu ceva timp in urma] cu ziarul pro sport despre o rubrica columbofila in cadrul ziarului…la ce nivel s-a azuns? cred ca a ramas doar in faza de vorbe…

 6. un ziar intreg domnule botezat????? eu m-as multumii si cu o mica rubricuta intr-un ziar oarecare dar macar de s-ar intampla minunea aceasta! :-)

 7. aici asa este nu am vazut si io la televizor ceva bun despre porumbei ceva sa atraga mai multa lume in acest sport columbofil…decat acum catziva ani a fost un reportaj pe antena 1 da nu incurajau si ei ideea asta cu porumbeii…doar k in nustiu ce tzara vor incepe sa ii omoare auzi ce denumire le-a dat…SOBOLANI CU ARIPI…asta este bataie de batjocora ce sa mai oricum nu ar strik din cand in cand cate un reportaj despre porumbei da ce sa faci asta este mai bine baga tradatzi in dragoste sau schimb de mame ca la astea se mai uita telenovelistele si fac rating sau cum io zice…NUMAI BINE ;)

 8. Da un ziar intreg dar nu unul voluminos 5-10 pagini, ar fi oare chiar asa greu??NU cred si pun pariu ca s-ar vinde!

 9. Domnilor sa nu ne facem iluzii in Romania mas mediasportiva cand pronunta rubricaSPORTnu se refera decat la fotbal,fotbal fotbal ,fotbal,si eventual fotbal RUSINE MAI ALES TV PUBLICE care functioneaza din bani publici. Sunt atatea sporturi,si atatia sportivi ce muncesc ani de zile de care nu se spune nimic Desigur cu toti ne dorim sa citim sau sa vedem si ceva despre columbofili ,poate cine stie intro zi ,undeva canva.

 10. pai hai cu cv pile sa ne bagam si noi pe val . ce draq noi chiar asa suntem de fraieri ? nu suntem in stare sa ne aratam hobyurile ???? adresa mea de messs . arheopter7 . intrati si hai sa facem tot posibilul . ceau

 11. ar fi utila o emisiume despre porumbei – crestere, tratamente, metode de zbor. ar fi utila in primul rand pentru tinerii columbofili. pe piata scrisa se gasesc extrem de putine materiale in acest sens.cum sunt emisiuni despre caini si pisici, ar trebui sa se faca si una despre porumbei.

 12. totusi cresterea porumbeilor nu se compara cu cresterea unei pisici sau a unui caine care pot fi tinute in apartament destul de usor. dar cred ca este mult mai frumoasa, sunt animale minunate dar locul lor ar trebui sa fie afara, nu in custi tinuti ca bibelouri si carati de la o expozitie la alta. astia deja nu mai sunt porumbei.

 13. Sa le ecsplice cineva la ;cei mai de seama romani ; ca astazi ne numim ;ROMANI;si datorita porumbeilor care au avut un rol inportant la castigarea celui d-al 2-lea Razboi Mondial;

 14. am auzit ca si Becali vrea sa investeasca in Porubei
  si Viceprimarul Sibiului se aspuca de PorumbeiComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *