Licitatie IG Weitstrecke

IG Weitstrecke Süd-Ost este o asociatie / club de maraton – fond care organizeaza sub egida federatiei germane concursuri nationale / internationale in directia sud-est. In fiecare an inainte de festivitatea de premiere se organizeaza o licitatie in folosul acestei organizatii. De regula pun la dispozitie porumbei crescatorii consacrati si marii campioni.

Si la licitatia de anul acesta s-a pus bineinteles din nou accent pe cresterea, inca o data, a calitatii porumbeilor ofertati sau a donatiilor sub forma de bonuri. Astfel s-a reusit atragerea unor crescatorii regionale de frunte in aceasta actiune, carora le multumim din toata inima si pe aceasta cale.

In aceasta licitatie se gasesc porumbei proveniti din campionii zborurilor regionale, bonuri de la crescatoriile campioane la nivel de asociatii zonale, uniuni de zbor, asociatii regionale si nationale !

Aici are fiecare posibilitatea in vederea urmatorului sezon de a-si imbunatati materialul genetic sau sa-si asigure unele din rivnitele bonuri pentru primavara/vara/toamna lui 2014 !

Crescatorii de elita ca: Stolorz – SG Jaeschke/Schulte – Uwe Derichsweiler – SG Schmidt/Bau – SG Große-Ophoff – Martin Borkenfeld – Ratz/Bremen/Joksch – Steinbinder – Zabel&Tochter – Peter Kocks – Raymund Hermes – van Gestel – Gonschior – Klotzbücher – Steinbinder – Fuhrmann – Jökel – Franz – Grundmeier – Hufnagel – Ost – Kühn/Team Kirchmann – SG Georg/Plaum.

Crescatorii care fac furori in totalitate in concurenta din asociatiile lor – nu s-au lasat opriti sa puna la dispozitie un contingent de porumbei care pot sfida orice concurenta de la 100 la 1000 km. Aici este pentru fiecare cate ceva…
http://auktion.brieftauben-markt.de/catalog.asp?catid=183

P.S.: ptr. ca unii crescatori mai doresc extra pentru aceasta licitatie sa puna la dispozitie pui din cele mai bune perechi ale lor, oferta continuta de aceasta licitatie se va modifica (in mica masura) in urmatoarele 10 zile. Bucurati-va pentru pui din cistigatori regionali impotriva a mii de porumbei etc..

Categories Stiri