Loc 1 Maraton Krasnodon 2013

Cristinel VASILE, Costesti (AG)
Loc 1 Derby International KRASNODON 2013

krasnodon_portret_loc_1
RO 2062069 / 11 F – 1. Derby International KRASNODON 2013
Viteza, rezistenta si vointa! Cu vant lateral si lateral-fata si temperaturi ridicate reuseste sosirea la ora 08.47 – 1.200 km – 961,62 m/min.

krasnodon_aripa_campion
1krasnodon

Mai multe detalii pe http://www.sportcolumbofil.ro/krasnodon-derby-maraton-international-27-iulie-2013/

Categories Stiri

39 comentarii la “Loc 1 Maraton Krasnodon 2013”

 1. Felicitari Cristinel VASILE!
  BRAVO Argesuuuuuul!

  Penele albe merg bine pe canicula! :)

  Origine porumbel? Sistem de zbor?

 2. Prea smechere aceste maratoane Krasnodon aproximativ 1200 km, Donets’k 1050 km pentru Arges(de unde sunt eu) Moscova de la 1150 km pana la 1600 km din cate am inteles, ma bucur foarte mult, deoarece crescatorul care a castigat concursul de la Krasnodon, este din Arges, la Donetsk nu avem sanse de locul 1, dar se pare ca aici si-a aratat valoarea aceasta femela deosebita

 3. Da pasarile bune inving intotdeauna indiferent de distanta! Bafta pe viitor si sincere felicitari pentru performanta realizata!

 4. felicitari dnului dascalu,un om de cuvant,valoare si cu porumbei excelenti dpdv genetic,valoric

 5. Felicitari!Se vede ca a dat tot ce a avut pentru a castiga, in aceste zile caniculare!

 6. Felicitari organizatorilor pentru initiativa de a promova etape derby, peste 1000 km si pentru transparenta cu care s-a desfasurat acest concurs.
  Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor pentru rezultatele obtinute, Vasile Cristinel loc 1, Coman Marin + Cristian loc 10, demonstreaza ca se poate castiga chiar daca porumbeii nostri parcurg o distanta mai mare de km fata de ai altor concurenti (Costesti-Arges)
  Sper ca aceste rezultate sa incurajeze columbofilii sa participe intr-un numar mult mai mare la concursuri de acest nivel.

 7. Felicitari!Porumbel si frumos nu numai bun de curse!
  Premii destul de consistente ajunge de un an sa ingrijasca porumbeii.
  Inca o data Argesul arata ca s-a intarit destul de mult pe plan columbofil si este o concurenta benefica judeteana.

 8. Felicitari!Este o incununare a muncii depuse.Bravo,Arges!!!Cel putin ,pe plan columbofil sa fim buni pentru ca in plan fotbalistic ne-am desfiintat!La cat mai multe rezultate de acest fel!!!!

 9. Inca o data Vasile Ludu si Neacsu Marin isi demonstreaza valoarea crescatorilor, din cele 4 maratoane organizate anul acesta 3 au fost castigate de membrii apartinand acestor cluburi, respectiv Tokmak I 892 km castigat de Anghel Mihai din 6129 porumbei(lansare), Donets’k 1050 km, castigat de Coman Marin+Cristian din 1786 porumbei (zona 3) si Krasnodon 1200 km castigat de Vasile Cristinel din 554 porumbei (lansare).
  felicitari tuturor!

 10. felicitari si din partea mea celor care au reusit sa claseze la acest derby KRASNODON in special columbofililor din zona MUSCEL bravo voua pt reusita

 11. Я з України.мене звати Павло! То моі голуби які летіли з Гданську!
  Rymania bravo!
  Belysimma Romania celajy forte colomby!

 12. felicitari! un porumbel care are o line foarte buna in spate. FLICITARI CRISTII!

 13. Mi-am schimbat complet parerea despre columbofilii din zona Arges.Respect!

 14. Bv tati.sa ai parte numai de rezultate bune….felicitari!!!

 15. Felicitari Belu Marius+Tatal pt sosiri,crescatori cu renume in zona Muscel.

 16. porumbel de exceptie, belgienii si olandezii s-ar mandri cu un asemenea porumbel! cu cea mai lunga distanta de departe fata de ceilalti participanti si cu o viteza mult mai mare fata de loc 2, acest super porumbel a reusit sa scrie istorie pe o vreme caniculara de la 1200km! bravo cristi!! ai castigat respectul tuturor! stiu foarte bine ca ai niste porumbei de exceptie cu origini sanatoase atat tu cat si fratele tau! intotdeauna ai avut un cuvant de spus la fond-maraton si super as. sincere felicitari! argesul este din nou pe primul loc la maraton! super concurenta si super crescatori in arges!!

 17. Felicitari, felicitari, felicitari !!!!!!!!
  Un super imbold pentru a pune in jud Arges bazele unui club specializat pe zborul de maraton. Costurile de transport sunt mari dar avem, crescatori valorosi in Arges, lipseste doar adeziunea lor. Poate fi rezultatul asta baza unei coalitii ????

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *