Micutul stol de la Arona

2400 porumbei

Categories Stiri

30 comentarii la “Micutul stol de la Arona”

 1. Pasiunea si afacerea nu se exclud.
  Este ca la fotbal.Poti juca cu aceias
  pasiune ca amator in divizia C cu care
  ai juca la campionate mondiale.
  Oricare crescator cu doua perechi pe
  balcon poate trimite un pui la Arona
  si poate castiga derbiul.

  Imagini, conditii si porumbei superbi !

 2. Se vede clar ca sunt pasari de o calitate impresionanta iar starea lor de sanatate este impecabila! Ti se face pielea gaina cind vezi asemenea pasari si mai ales conditiile in care sunt crescute! Frumos materialul si cred ca este cel mai puternic Columbodrom din lume atit prin premiile puse in joc cit si prin conditiile care le ofera tuturor porumbeilor participanti!

 3. Frumos!!Mi se pare imposibil sa pastrezi sanatatea la un efectiv asa mare si totul curat ca la carte dar vad ca cei de la arona au reusit.Un columbodrom pe cinste unde iti poti trimite porumbeii linistit.Sunt foarte curios cati vor ramane, la ce curse au si ce au avut anu trecut nu cred ca mai mult de 20 >Hai Noroc!!
  Cred ca au personal angajat pentru monitorizarea lor in fiecare zi sau max la 2 zile altfel nu imi dau seama cum reusesc nu?

 4. mi-a placut f. mult…curatenie-voliera impecabila…luciul penelor la pasari arata forma lor excelenta…!

 5. foarte frumos, chiar ca este mic stolul. oare la noi cand vedem asa un columbodrom. cat despre porumbei sunt………. nu am cuvinte. multa bafta tuturor

 6. Interesanti ochi la porumbeii astia, pe culoare inchisa ! Am doar doi masculi frati de cuib cu ochi asemanatori, i-am cumparat din piata cu 15 lei impreuna. Vedem. Pa

 7. ….arata foarte bine porumbei pacat de spus….miar place si mie un job k asta(sa fiu veterinaru lor,sau un simplu ingrijitor)…numa bine tuturor

 8. sunt curios daca la numarul asta de porumbei,pasarile rapitoare mai reuseste sa mai captureze ceva :)):))

 9. Foarte buna organizarea! Speram sa castige derbiul final un roman, porumbelul cu seria RO-0200443-2010 (al lui Andrei Dejan) :D:D Bafta multa!

 10. superb….unul dintre visele mele sa ajung s particip la aceasta cursa….poate pe viitor.

  Vant in pene!!

 11. Fara cuvinte, conditiile de cazare EXTRAORDINARE.

  Gratarele alea, modul cum au filmat porumeii pe gratare, sunt super.

  Porumbeii in super stare si conditie, plesneau de sanatate.

  Ati vazut ingrijitorul cu steagul ridicat?

  Incep sa cred ca fara steag sau antrenament cu masina intre etapele de concurs nu ai sanse la locuri de top.

  Adrian Madlin noi am vazut ochii porumbeilor, dar oare tu cand ai de gand sa deschizi ochii?

  A si foarte important, am vazut niste rosii ciocolatii acolo, un negru si niste cuci, fara cuvinte. Cred ca in 2400 porumbei sunt culori pentru toate gusturile.

  Calitate columbodromului ridicata, cred ca cel mai bun din Europa alaturi de Belgian Master si Europa Classic Race ( dar nu cred ca se poate compara cu Africa de sud sau cu columbodromul lui Great Wall din China).

  In schimb este peste toate la capitolul promovare.

 12. Foarte frumos,asta inseamna multa , foarte multa , munca si investitie,fara astea nu realizezi nimic indiferent ce ai zice.Felicitari celor ce au trimis pasari acolo si mult succes la concursurile care se vor organiza.

 13. conditiile sunt bune porumbeii sunt bine ingrijiti dar daca un columbodrom din romania ar fi avut boxe asa de mici sau mai rau vecile odihnitori s-ar fi gasit o gramada de nemultumiti

 14. extraordinar de frumos si ce pasari exceptionale.porumbei bine ingrijiti.vant in pene tuturorComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *