Noutati de la Columbodromul “Romania Grand Prix FCI”

Pana in prezent, un numar de 133 de crescatori au rezervat deja un numar total de 630 de porumbei. Interesul starnit de columbodrom e din ce in ce mai mare si in randul columbofililor din strainatate. Organizatorii spera ca, cu ajutorul colaboratorilor – Fam. Herbots din Belgia, dl. Alfred Berger de la Rohnfried Germania, Martha van Geel din Olanda, Karl Heinrich Lang si multi altii – numarul maxim de porumbei va fi atins pana pe 15.03.2012.

Acest pronostic e foarte realist si ii poate bucura si mai mult pe participanti deoarece fondurile totale vor asigura baza initiala de calcul a premiilor, adica aproximativ 37.400 EURO.

Asadar cei care doresc sa-si concureze echipele de porumbei la columbodromul afiliat FCI, dar inca nu si-au rezervat participarea, sunt invitati sa o faca inainte ca locurile disponibile sa fie epuizate!

Vom continua sa va tinem la curent cu privire la toate noutatile Columbodromului “Romania Grand Prix FCI” prin intermediul website-urilor columbodromarad.ro si Columbofil.net.

Categories Stiri