Pana in prezent, un numar de 133 de crescatori au rezervat deja un numar total de 630 de porumbei. Interesul starnit de columbodrom e din ce in ce mai mare si in randul columbofililor din strainatate. Organizatorii spera ca, cu ajutorul colaboratorilor – Fam. Herbots din Belgia, dl. Alfred Berger de la Rohnfried Germania, Martha van Geel din Olanda, Karl Heinrich Lang si multi altii – numarul maxim de porumbei va fi atins pana pe 15.03.2012.

Acest pronostic e foarte realist si ii poate bucura si mai mult pe participanti deoarece fondurile totale vor asigura baza initiala de calcul a premiilor, adica aproximativ 37.400 EURO.

Asadar cei care doresc sa-si concureze echipele de porumbei la columbodromul afiliat FCI, dar inca nu si-au rezervat participarea, sunt invitati sa o faca inainte ca locurile disponibile sa fie epuizate!

Vom continua sa va tinem la curent cu privire la toate noutatile Columbodromului “Romania Grand Prix FCI” prin intermediul website-urilor columbodromarad.ro si Columbofil.net.