Interesant! Marc Pollin, un crescator cu nume, se prezinta in Olimpiada Internationala cu locul 1/185p., locul 1/397p. sau locul 4/397p. si nu ii mai e rusine!

La noi la romani daca te prezinti intr-o expozitie cu asa ceva, te arata lumea cu degetul! Poti si fi campion national si tot ce vrei. Nici nu-ti mai vine sa te bucuri de performanta cand incep “specialistii” sa-si spuna parerile.

be04-3003154-foto
(sursa www.pollinmarc.com/)

Oare regulamentele alea care spun: “minim 250p. la categoriile…”, “minim 150p. la categoriile…” chiar sunt facute asa doar de dragul de a fi facute ?

Personal respect toate performantele care sunt facute in limita regulilor.
Cat despre cei care fac regulile… sunt alesii nostri nu? Deci, daca noi i-am ales, inseamna ca trebuie sa fim de acord cu regulile facute de ei.

Cand nu mai suntem de acord, facem schimbari. Sigur, numai sa nu ne trezim drept “Gica, contra”, ca atunci problema e la noi. Dar daca vezi ca ai anumite idei si au sustinere in randul unor oameni a caror parere conteaza pentru tine, atunci chiar merita sa te implici.

Este clar insa ca a nu respecta regulile si a cauta mereu sa mai vina cu ceva nou desi nu e cazul, dar doar de dragul de a mai incerca ceva nou, este un lucru f.specific omului si mai ales noua romanilor.

Felicitari crescatorului Marc Pollin pentru rezultate!
Congratulations Marc Pollin for your achivement!

Petre Popescu (Aripi Pitesti – www.clubularipi.weebly.com)