One on One with Jos Thone


Realizatorii DVD-ului “One on One with Jos Thone” l-au pus gratuit online. Sunt multe lucruri interesante de ascultat.

12 comentarii la “One on One with Jos Thone”

 1. Va rog care știe bine engleză ,ce zice acest domn începând cu min. 16 pana 16,45 sec. Din acest video ?

 2. Faza cu porumbelul luat de uliu , dupa ce a primit o oferta de 50000 de euro, e cea mai tare.
  Nu stiam ca poate fi asa haios tipu.
  Stie cineva care e istoria numelui porumbelului “Ovi” ??
  Va salut.
  Long time bo see…

 3. Long tine no see… fucking “lolipop” (ce nume cretin pentru un o.s.) shit… :-))

 4. Bine ai revenit in peisaj lordule. Haioasa faza cu soimul, se pare ca se intampla si la case mai mari. Pana sa il aud pe el, parca imi era si greu sa cred ca la un VIP ca Jos vine rapitorul si isi face de cap cu pasarile lui. Se pare ca toti porumbeii au acelasi gust.

 5. #Vincentiu com. 2
  Vorbeste despre responsabilitatea transportatorului de a hrani, adapa si elibera porumbeii in conditii meteo bune.
  Despre faptul ca in Flandra porumbeii nu sunt hraniti pe masina si despre faptul ca in zona lui, undeva in nord-est, porumbeii sunt hraniti dar stau 2 zile pe masina….. (la demifond) . Despre faptul ca e de datoria delegatului sa informeze columbofilii despre starea vremii la locul de lansare si despre eventualele evenimente de pe traseu, iar columbofilii ar trebui sa aiba un cuvant de spus in privinta lansarii….sper ca nu am ratat ceva….
  Mult noroc.

 6. La documentarul italian, mai vechi dar fain, mai are cineva linkul ?
  Merci!

 7. Bine v-am gasit!!!!
  Va urez tuturor multa sanatate si un an competitional de exceptie !!!
  PS: abia astept sa ne injuram ca altadata !!! :-))

 8. Lordule, unde draqu ai fost? Esti vreun fel de grizzly, hibernezi iar iarna renasti? Nu am vazut filmu asta, scriu de pe telefon doar citind comentariile, sunt insa reticent la Jos. Probabil e vreun VIP ( nu imi plac de fel), probabil e bun, nu pot uita insa cand ,,avea” probleme cu ochii si a facut licitatie totala. Dupa licitatie problemele au disparut, ferma de porumbei este la fel de vasta, cumparatorii la fel de ..cretini. O sa vad si eu bineinteles filmul, sunt sigur ca avem de invatat, pentru mine fiind doar o ,,placere nevinovata” trebuie sa imi placa si omul.

 9. Da Jerry, am hibernat cu capu’ intre picioare la muiere….
  Viata bate filmu….. da viata mea nu numa’ ca il bate da se si pisha pe el !!!!
  Asa ca am perioade cand ma retrag….. in IAD !
  Merita vazut filmul, cu toate ca mari secrete nu dezvaluie dom. Thone. Dar pana la urma mari secrete nu cred ca mai sunt in columbofilie….. selectie si iar selectie.
  Spune in schimb niste mari realitati ale vietii de columbofil si modul in care o face m-a facut sa il simpatizez. Are fler omu. Tu ai dreptate, eu l-am simtit si in film ca e mare materialist, sunt cateva reactii care il dau de gol. Dar toti suntem materialisti pana la urma.
  Fazele cu “vinzarile totale” sunt la fel de ridicole ca si preturile cu “,99” la urma din hypermarket-uri…. nimeni lu le mai ia in serios.
  In rest multa sanatate, mi-a fost dor sa ma mai bag in seama pe aici.
  Bafta!!!

 10. spre mare regret nu toti i-si pot permite sa fie acolo , pe-ru a-si dovedi valoarea…, pe cind unii daca ar avea pasarea ceea in valoare de 50.000 ar face un calvar viata ei lipsindu-o de tot ceea de care are nevoie un porumbel/Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *