Pe unde se mai opresc cursierii nostri

Voiajor clemat, intalnit pe Varful Postavaru.
Autor fotografii: Cristi. Trimise de Valentin Tanase.

postavaru1.jpg
postavaru2.jpg

Categories Stiri

47 comentarii la “Pe unde se mai opresc cursierii nostri”

 1. probabil se odihnea si intre timp se mai orienta si el .

 2. da interesant,si la mine vin multi voiajori,eu stau linga un riu si vin sa bea apa.sunt multi care poposesc pt a bea apa,unii mai si raman sa se odhneasca.

 3. FROASA PAZA NAM MAI VAZUT PAN ACUM SA POPOSESEASCA LA ASA INALTIMI.oare acolo e un punct bun de orienytare pt. el ???

 4. Cred ca prefera pradatorii naturali si nu braconierii.
  Si eu am vazut unul la munte dar nu am avut aparat sal fotografiez.
  Oricum frumoasa poza, atit privelistea cit si porumbelul

 5. Din punctul ala are vedere foarte buna spre Brasov,probabil a venit pe acea vale si a ajuns acolo speriat de vreun uliu.Sau doar se odihnea inainte sa se indrepte spre casa.Sau cine stie din ce zona este si de cand rataceste pe acolo….

 6. Excelenta poza cu un porumbel voiajor clemat in repaus. Felicitari celui care a tras cadrul pe masivul Postavarul. Prima poza este bine conturata pe exterior si are o luminozitate naturala care nu deranjeaza. Cea de-a doua este la fel de reusita dar mai trebuia incercat alt unghi. Nota mea este aceasi pentru ambele instantanee:10.

 7. Multumim ptr. poza.Superb. Intradevar noi asteam acasa si iata pe unde asteapta si ei sa-si mai traga sufletul.Instantaneele sunt excelente.

 8. DA!!!!
  Cel putin pana nu se apuca el sa le manance pe ele…

 9. foarte multi porumbei se odihnesc pe munti am vazut foarte multi

 10. Si eu am intilnit intr-un an in masivul fagaras un porumbel tot asa clemat foarte obosit de abia putea sa zboare! Eu as spune ca ar fi de prin prahova! foarte bune ambele poze daca puteam citi primele cifre ale inelului poate ne-am da seama din ce zona este! Ar putea fi de oriunde!

 11. Se vede pe inel un 504 si inca ceva pe clema dar nu imi dau seama ce.

 12. de aici putem sa ne dam seama cat sunt de intelingente aceste fiinte; daca nu-l ducea mintea putea sa poposeasca la vreun braconier an porumbar. adrian

 13. frumousete de porumbel! doamne de sa r opri si p la mine in cotet!!!!!!!! spunetimi si mie c sa mai ma fac cu ulii si soimii astia, mi au rupt a un porumbel amandoua aripile! si mi i alearga d 3 ori p zi, dar stau si intr o zoa proasta cm ar fi aceasta din poza, undeva in cocu!

 14. Felicitari pentru pozele realizate sunt doua cadre de exceptie.De asemeni felicitari celor ce umbla pe asemenea carari de munte.

 15. porumbel alpinist nu voiajor:P super poza..cine stie cum o fi ajuns saracu pe akolo..

 16. e reusita poza.cred ca e un porumbel dintr-o zona de munte ,nu cred ca o pasare de la ses sa aibe curaju sa se puna acolo sa se odihneasca. voi ce ziceti?

 17. sa moara mama…. ala este porumbelul meu….004320 seria….a ajuns acasa ! oricum… dar ce cauta el acolo ??;)OO(( nu-mi vine sa cred !!!!???????? este bine ca a ajuns…. maine il imbarc iar… !

 18. super poza!se stie ca porumbei se odihnesc in drumurile lungi.acesta apreferat muntele!se pare ca ii plac inaltimile

 19. foarte frumoase pozele.poate pentru el era un punct de orienare.saracul de el.

 20. super tare poza…..sper ca nu l-a prins uliul si……ca a ajuns acasa :D

 21. Frumos loc si-a ales ca sa-si mai traga sufletul, daca are noroc sa nu-l observe pasarile de prada si cu putin noroc se poate intoarce acasa!
  Succese depline!

 22. I.Este foarte riscant pe ei sa se opreasca acolo uliul poate sa iil prinda q usurinta.
  II.Dar pe deopartte este bn k se poate orienta q usurinta sa ajunga poate chiar mai rpd k alti aksa…..
  III.Este benefic pt el sa se odihineask acolo…

 23. Maiii tare poza,da,eu cred ca el se oprise acolo pt ca a auzit ca s multe gagici dezorientate in zona!:)

 24. …/ nu e departe de pradatori pentru c in zone ca aceea care se afla porumbelul uleul n tine cont d anotimp sau d inaltime ataca tot timpul ,pe unde se opresc saraci , porumbei -prin plantati ,paduri ,p drumuri e.t .c in asemenea zone s porumbei c performanta cad pradfa la uleu ..

 25. IoI :)) am unu zici cai identic cu ala :) is foarte multumit de el si de pui ce ii scoate ;) si reusite poze cum or fi ele facute ;))

 26. mama da jur ca nici unu din porumbei din poza nu au mai ajuns acasa:(((iubesc porumbei……acolo e lumea ULILOR..:((

 27. Care a fost si ala de sa suit acol sa le faca poza :)) ui asa asteptam noi porumbei di curse si eu se opresc pe unde apuca da bine inteles ca numa uni dintre ei nu toti fac asa

 28. este bine ca se odiznesc la inaltime este bun pt el,pt a se orenta si odigna pt el si a se feri de pradatori parerea mea.

 29. frumoasa priveliste cu porumbelul!pacat ca la mancat uliul

 30. saracu
  mai bine venea la mine si imi scotea o serie de pui si-l ingrijeam

 31. pentru dl grig incearca sa le dai drumul o cata la 2 zile pe timp de iarna si la ore diferite ……pentru ca rapitoarele sunt foarte destepte si invata foarte repede ora la care porumbeii zboara
  incearca prima data seara ca porumbeii sa intre repede ,de citeva ori si dupa ce se invata sa intre repede incearca si mai devreme in jurul orei 14 nemincatisi cind intra in voliera obligatoriu sa gaseasca mincare .o sa fie foarte greu sa ii obisnuiesti ..dar o sa reusesti cu siguranta eu am porumbeii linga riul arges si unde e prundis stau rapitoarele si asteapta pina le dau drumul se inalta si ataca

  ai mei cit stau afara zboara tot timpul si dupa 2-3 ore de zbor chiar si 4 vin la cotet ca torpilele care nu intra cu stolul odata intra aproape pe intuneric speriati

 32. da cine o zis ca lo prins uliu pe porumbel:)) el poate are pui campioni de atuci:))Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *