porumbei-prostioareAm primit urmatorul mesaj offtopic la articolul cu puii bolnavi: “da, tu nu ai alte subiecte decat prostioare din astea,cred ca putem dezbate un plan de zbor pe 3,4 ,5-7-10 ani pe o anumita ruta de zbor,ca oricum uk,a durat 2-3 ani,cred ca este un subiect pe care trebuie sa il,, desbatem” iar tu domnule admin ai o mare responsabilitate la fel cum este media in viata politica ,dezvaluie lucruri murdare s-au acopera spatiul cu prostioare ,nimeni nu zice nimic ,cum este ukraina sau polonia,zootehnie s-au sport columbofil,viteza-demifond s-au fond -maraton,gps s-au vorbe +abureli,…”

De regula corectez gramatica articolelor publicate dar de data asta nu am chef.

Sa lamurim niste lucruri, desi credeam ca totul este destul de clar. Site-ul se numeste porumbei.ro si nu lucruri-murdare-din-columbofilie-de-care-mi-e-sila.ro. Surprinzator sau nu, asta inseamna ca site-ul se ocupa de PORUMBEI (chestiile alea neinteresante care sunt atasate de cupe, pedigree, licitatii, faima si clasamente). Mi-am adus aminte de articolul mai vechi “mai au loc porumbeii in columbofilie?“. O intrebare mereu actuala. Sunt convins ca filmele gen “porumbeii si alunele”, “porumbeii si uliul” sau subiectele puerile gen “libertatea” nu fac decat sa plictiseasca pe o mare parte dintre columbofili dar ele sunt publicate pentru cei care n-au eliminat porumbeii din columbofilie. Deasemenea cred ca este bine sa incercam sa ajutam incepatorii care au probleme. Daca toate astea inseamna prostioare, da, Porumbei.ro este un site de prostioare. Exista destule site-uri care se ocupa de lucrurile murdare din columbofilie.

De site-ul asta ma ocup in timpul liber care este destul de limitat. Ultimul lucru de care m-as ocupa pe lumea asta ar fi “lucrurile murdare din columbofilie”. Chiar ma amuza ideea. Dupa o zi de munca, cum sa te relaxezi mai bine? Investighezi niste lucruri murdare din columbofilie! Ca-n Las Fierbinti: Bai, esti nebun?!

Daca tot veni vorba, topic despre rute de zbor, Ukraina si Polonia a fost si cred ca in 137 de comentarii s-a cam dezbatut tot ce era de dezbatut.
http://www.porumbei.ro/iar-ne-mutam-pe-ruta-polonia/

Din pacate acum cativa ani am facut imprudenta de a angaja cativa porumbei la zbor si am prins gustul sosirilor de care deocamdata nu ma pot desparti. Ma chinui sa raman in acest “sport” pentru acele picaje “stupide” care inca ma bucura indiferent de distanta si punctaj (ups, alta prostioara). Altfel, il bagam undeva de sport columbofil cu toate lucrurile lui murdare pentru ca oricum a devenit ridicol din multe puncte de vedere.

porumbei.ro