Porumbei romanesti la televiziunea Bayerische-Germania

In 22 aprilie aprilie 2009 a avut loc, pe canalul de televiziune Bayerische fernsehen, la jurnalul de seara, prezentarea crescatoriei lui Werner Hartmann din Munchen, care a prezentat in mod special, rasa lui de baza Pestritii Timisoreni, sub titlul ” Regii porumbeilor din Daglfing” ( Daglfing- cartierul unde locuieste Werner). O frumoasa promovare a hobyului nostru dar si a acestei minunate rase romanesti, pe care, din pacate pentru noi, o promoveaza mult mai bine cei din strainatate.
Aici este linkul filmului.
Trimis de Vlad Hadarau

19 comentarii la “Porumbei romanesti la televiziunea Bayerische-Germania”

 1. E un sentiment tare placut cand vezi straini care cresc o rasa formata in Romania…superbi porumbei.

 2. Intradevar credca toti cei care detin asemenea rasa de porumbei chiar si ceilanti sunt foarte mandri vazand ca ceilanti din afara promoveaza porumbei tari noastre . Sunt foarte frumosi ,

 3. Tipul care a fost prezentat e plecat din Romania nu e strain

 4. Sunt foarte frumosi mai ales tinand cont ca sunt porumbei Romani !!!

 5. ca de obicei romanii nu sunt in stare sa omologheze vre-o rasa nu neaparat de porumbei (la caini ma refer) si din cate observ si la porumbei se intampla aceeasi chestie….. RUSINE !!!!

 6. Pall a scris:
  “ca de obicei romanii nu sunt in stare sa omologheze vre-o rasa nu neaparat de porumbei (la caini ma refer) si din cate observ si la porumbei se intampla aceeasi chestie?.. RUSINE !!!!”

  Mai cititi (cel putin in ceea ce priveste rasele romanesti de caini) si mai lasati “rusinea”!

  P.S. – vreau sa cred ca nu aveti vreo legatura cu d-l Pall crescatorul de ciobanesti romanesti!

 7. Gruin Milos a scris:
  “Tipul care a fost prezentat e plecat din Romania nu e strain”

  Si, care-i baiul?

 8. Superbi porumbei,ce e dureros e caci crescatoria nu se afla in Romania si trebuie sa vizionam crescatoriile altora de afara populate cu rase romanesti,ce sa facem,asta e.

 9. Foarte frumos organizata , se vede ca omul este foarte atasat de pasarile lui! Bravo lui si succes in continuare! Pacat ca nu este promovata mai mult aceasta rasa!

 10. bucurati-va ca cineva ii creste ( chiar foarte bine) si ii inmulteste. sa dea dumnezeu sa mai fie un crescator la fel de bun in africa, unu in galapagos si unu in noua zeelanda.

 11. cum spunea ovidiu un exemplu pentru toti crescatori, mai bine ar fi felicitati cei care se ocupa cu rasele romanesti,mai ales in afara Romaniei, de fiecare data indiferent de subiect se naste o polemica, romanu trebuie de fiecare data sa o faca din alba neagra daca nu nu poate dormi linistit. Eu am intilnit multi crescatorii romani in afara, dintre ei multi cu o gramada de rase dar in ele de multe ori nici una romaneasa, cel putin din respect ar fi frumos sa ai 2-3 perechi si din o rasa romaneasca pe linga celelalte, dar noi gindim cum sa dau la 6 de mincare daca nu aduc nici un profit. Nu poate nimeni sa zica ca nu ii place o rasa romaneasca avem atit de multe, oricine poate gasi una pe gustul lui.

 12. pt Dl. Corbu… treba e ca daca stai sa te uiti cate rase omologate de straini au fost…….(la caini ma refer) sunt multi…. nu am nici o treaba cu cel de care ai scis… habar nu am; treaba e ca romanii astia nu prea hac treaba atat in omologarea raselor cat si in mediatizarea cresterii porumbeilor ceea ce e ffff trist :(

  despre asta era vorba…..

  bafta si rezultate sa vedem de la cine trebuie :D ;)

 13. superbi bn..ca sa gasit cineva sa ne przinte porumbei ca noi……oricum foarte frumos bvo

 14. Stimati domni care stiti doar sa criticati sau sa comentai cu mai putin rost,eu cred ca ar trebuii sa apreciem mai mult pe acei crescatori care se ocupa si au rezultate ,fie ei din tara sau cu atat mai mult din strainatate,mai ales acel domn care a plecat din Timisoara si asi continua pasiunea de a creste jucatori de Timisoara,jos palaria si tot respectul pentru aceste persoane de caracter.Daca nu stiti sa faceti ceva folositor generatiilor care vin din urma,macar ar fi mult mai de apreciati ,daca ar fi romanul nostru mai rezervat in comantarii gratuite.Tot respectul pentru aceea care fac cateceva ,cat de putin,daca nu altceva,sa dea cadou un porumbel unui copil sa-l invete cum sa-l hraneasca ca apoi sa-l indrageasca ,ca sa devina o pasiune.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *