Fotografie3452
Buna! Pe 02.09.2013 in jurul orei 13:00 m-a sunat tatal meu să ma duc să iau de la el un porumbel pe care l-a gasit intr-un gard (facut din crengi uscate probabil). Mă duc repede sa il iau de la tatal meu care nu era departe de casa. Cand ma intalnesc cu tata imi spune ( desi observasem ) că are pene rupte puf deloc pe corp doar pe cap si gât, iar coada o avea taiata cu foarfeca probabil cu exceptia a 2 pene pe care le avea intregi-una intr-o parte una intr-alta.

La aripi mai avea doar penele mari, cele dinspre varful aripelor , celelalte erau smulse. Îl duc acasă intr-o cuscă îi dau apa si porumb. Nu a mancat si nici nu a baut apă. Îl iau să îi fac niste poze . Când l-am dus înapoi in cușcă era un porumbel de-al meu si vrănd să il dau afară l-am scapat si pe cel gasit. A coborât in curtea gainilor , am dat sa il prind si și-a luat zborul fara ca eu sa il mai pot prinde. M-am uitat prin imprejurimile gradinii dar nu l-am mai gasit. Avea inel rosu, dar nu m-am uitat la numar. Era pui oricum. Sper sa ajunga la stăpân curând sau la vre-un crescator care sa aiba grija de el.

Fotografie3450

Daca ajunge la stapan sau la vre-un crescator care frecventeaza acest site dati-mi de veste . Sper sa îi dea Dumnezeu putere sa ajunga acasa! Toate acestea s-au petrecut in localitatea Târgu-Ocna jud. Bacău.

Geo