Porumbel roman in Crimeea

crimeeaPrimit pe email: Eu locuiesc în Evpatoria (Crimeea). Pe balcon, am văzut un porumbel. 2 inele. Una scrisă: Romania 2012 0389906.

I-am dat mâncare și apă. Dacă știți proprietarul porumbelului, spune-i că totul este bine cu porumbelul. Ne pare rău pentru cunoașterea limbii am folosit un translator.
por-crimeea

Categories Diverse

29 comentarii la “Porumbel roman in Crimeea”

 1. Foarte frumos din partea lor! Si frumos si porumbelul! :)

 2. interesant ar fi d aflat cum a ajuns pe acele meleaguri…

 3. tare ,oare ajunge inapoi la stapan ..Se vede ca porumbelul are locuinta undeva aproape de mare(constanta) s-a oprit tot undeva aproape de mare…

 4. Asta ie partea frumoasa a columbofiliei ,cand se fac astfel de gesturi..Mai afli pe unde au mai ajuns progeniturile tale de porumbei.Iar de aici se pot lega prietenii ,si colaborari antre oameni…Frumos gest ,de urmat si de altii daca se poate..SA ai dea dumnezeu multa sanatate acestui om bsi familiei sale,astfel de oameni sunt foarte rari in ziua de azi,toata stima,, BARONU DE FOCSANI

 5. SA RATACIT PUR SI SIMPULU SI NU E CAZ UNIC SAU MAI GASIT SI ENGLEZI IN CANADA SE PUN PE VAPOARE ETC.

 6. Cred ca a fost fascinat de peisaj,de frumusetea locului.Or fi avand si porumbeiii asfel de sensibilitati?Prin cate locuri minunate trec…..

 7. intai uita ti va pe harta unde e peninsula crimeea si apoi minunati va atat..trageti linie de la locul lansarii pana la constanta..si vedeti ca e pe linie a zburat si le 100-200km pana acolo ..nu e ceva anormal!!!

 8. citeam odata de unu ajuns pe un vas intrun port turcesc, ar fi minunat sa se poata implanta niste gps micute si sal poti localiza . ar fi cea mai minunata harta ,

 9. poate ca a fost transportat cu vaprul sau ceva de genu’ ca n-ar fi avut cum sa ajunga pana acolo in zbor , si de nebun :D

 10. seria e de Timis,dar ce cauta un porumbel din Timis in Crimeia

 11. Multumesc pentru salutari,Tuvenia Vasile,frumoasa surpriza.Eu sunt prin Italia de mult timp,porumbei momentan nu mai am,dar a ramas an schimb ,microbul.De putaru Fanica ce mai stii,pentru ca pe vremea liceului,avea porumbei..Mai vad prin membri vostri nume ca Spanu si Sandulache,nu cumva sunt fostii nostri colegi de liceu ,,Oricum mersi miai facut o frumoasa surpriza,bafta la concursuri anul acesta….Salutari,,,.

 12. frumos exepla! si tot respectul pt aest strain! Ce inseamna sa ai o educatie! In Romania daca se prinde un strain nu mai vede lumina zilei… :( Sper sa ne schimbam si noi mentalitatea si sa lasam porumbei sa zboare! ms!

 13. da am si eu un croat din 2009 dar nu a mai plecat in schimb are vreo 8 fonduri si vine fara probleme anul asta are deja doua etape de fond si cred ca va merge la Moscova prea vine relaxat’ . [ cro-2009 -04881] ucpr Anton Pann Rm Valcea.

 14. salut unde e CRIMEEA asta ? pt cultura mea generala imi poate spune cineva? va multumescComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *