Porumbel sosit de la BERLIN National 2016 in Capitala 1400 km

https://www.youtube.com/watch?v=FEVQ3aLJlSQ
LOC 1 pe Capitala, BERLIN National 2016, distanta 1400 km

In TOP 10 porumbei sositi pe centrul Plopeni Prahova, BERLIN National 2016, distante cuprinse intre 1300 – 1400 km
carabaneanu-berlin-bucuresti2

carabaneanu-berlin-bucuresti1

carabaneanu-berlin-bucuresti3

10 comentarii la “Porumbel sosit de la BERLIN National 2016 in Capitala 1400 km”

 1. cosmin trebuia sa-l intrebi cum joaca,vaduvie,natural sa mai spuna si cum la motivat

 2. Cred ca vrei sa.l iei la misto intrebandu.l daca joaca vaduvie sau natural dupa ce soseste porumbelul la 2 saptamani dupa lansare :))))

  Bine ca a sosit din acest maraton extrem concurat pe o ruta total opusa rutei obisnuite de zbor a porumbelului….

  Mai ganditi inaite sa intrebati :))))

 3. @ pentru 3

  Daca esti atat de curios, cauta.l pe youtube si vezi video interviurile cu dansul si ai sa vezi ce si cum face la porumbei.

 4. Mare performanta ce a-ti reusit nu sa mai vazut asa ceva

 5. pentru comentariul 5 .nu este nevoie ca suntem cunostinte.ziceam ca idee sa dezvolte putin interviul.esti cumva marius chiriac? :)

 6. pentru comentariul 4.nu am intrebat eu nimic.felicitari lui si porumbelului dar vad ca sunteti multi bagatori de seama.zguduitoru nu cred ca a ajuns cu porumbeii la afumati dar este ironic.zburati si voi si sa aveti rezultate si dupa aceea comentati impotriva

 7. De cate ori a batut din aripi acest porumbel pt. a ajunge acasa ,de tot atatea ori i-l felicit si eu pe d.nul Florin pt.frumosul rezultat obtinut.Cineva intr-un comentariu a ,,ridicat din sprinceana” afirmand faptul ca: Desi are Janssen se pare ca-i merg bine la fond si maraton. D.nul Florin este mult mai documentat decat lasa sa se intrevada.Va aduceti aminte teoria aditivilor adaugati in combustibil pt. a-i ridica cifra butanica si implicit ,performanta motorului ? La fel si infuzia de Janssen facuta la MOMENTUL OPORTUN ,se vede ca da roade (ca sa faci o astfel de manevra trebuie sa fii ,,mecanic bun”.Nu va luati mereu dupa altii,incercati si voi facand experimente cu porumbeii pt. ca nicio teorie nu este ,,batuta-n cuie”si veti avea placuta surpriza sa obtineti o scanteie (inaripata),sau mai multe ,de ce nu ! Salutari tuturor si spor la treaba !Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *