Va rog un sfat….
In ianuarie 2010 am operat o porumbita despre care mi se spusese ca nu mai are nici o sansa, si a trait totusi. Debutase cu umflarea alternativa a ghearelor la picioare, statea pufasita, si in ultimul timp la cloaca dezvoltase o umflatura destul de mare. I s-a scos acea umflatura, s-a dovedit a nu fi tumoare, era un ou stricat.

De-a lungul timpului si-a revenit, insa nu mai zbura, iar picioarele i se mai umflau din cand in cand. Ba mai mult, unul din picioare s-a strambat oarecum spre interior. In ultima luna am simtit din nou o umflatura la cloaca. Mentionez ca in tot acest timp scurs de la operatie, 8 luni, nu a mai facut oua.

Am riscat si am operat-o din nou. A supravietuit din nou! Aceasta mica fiinta de 300 gr a luptat din nou pt viata si a castigat din nou.

Insa acum se reface mult mai greu, si are o manifestare ciudata ( despre asta vroiam sa va intreb):
Din cand in cand se da brusc inapoi lasandu-si capul in jos si inchizand ochii, pare a fi un reflex necontrolat.
Se poate sa fie un efect al anestezicului? Ce as putea sa-i dau ? Azi noapte a facut des asa, dupa care s-au rarit crizele astea, iar acum nu mai face asa decat cand ii dau sa bea putina apa.

Si as mai vrea sa va intreb ce as putea sa-i dau sa nu se mai formeze oua inauntrul ei, daca se poate face ceva in acest sens…

Orice sfat e binevenit, si va multumesc
Alina