PoruNbei ?!

Incredibil dar unii dintre noi spun ca detin “porunbei”. Acest topic se doreste a fi un indemn pentru cei mai tineri dintre noi… puneti scoala pe primul loc! De “porunbei” aveti timp toata viata.

P.S.
Gresit: I-mi plac porumbei albastrii si rosii k tigla.
Corect: Imi plac porumbeii albastri si rosii ca tigla.

Categories Stiri

14 comentarii la “PoruNbei ?!”

 1. este foarte adevarat da noi columbofili tineri tr sa impartim in mod egal si scoala si porumbei cel putin eu asa fac!!

 2. O parere personala ” Yulian ” , scoala obligatoriu trebuie sa o faci acum , de porumbei ai toata viata inainte sa te ocupi . Si iti mai spun un secret columbofilia este un sport si un hobby foarte costisitor in care multi baga bani si putini scot , de profit nu prea e cazul sa mai comentam asa ca fara o pregatire corespunzatoare din punct de vedere intelectula si mai tarziu o meserie care poate sa iti asigure un trai decent nu are rost sa discutam de performante la porumbei . Performanta implica investitie , iar investitia inseamna bani si banii inseamna o meserie platita bine ceea ce nu se va intampla fara o pregatire corespunzatoare . CONCLUZIA – scoala la timpul ei iar restul dupa . Deci timpul cel mai mult trebuie alocat pregatirii profesionale si vei avea mai multe satisfactii in viata inclusiv in columbofilie dupa . Exista multi copii de ” bani gata ” dar si la acestia la o anumita varsta robinetul ce curge cu bani de la parinti se va inchide . Gandestete si porumbeii isi hranesc si ingrijesc puii pana intr-o anumita etapa de dezvoltare a vietii dupa care puii sunt pe cont propriu si atunci incepe perioada cea mai grea … atat pt puii de porumbel cat si pt puii de om . Asa cum am spus la inceput e o parere pentru ca in viata fiecare isi alege singur viitorul . Bafta la toata lumea si in toate planurile .

 3. Ptr. porumbei . ro : totusi este bine ca reusesc sa scrie….Eu am mai spus-o si ma repet : aritmetica , scrisul , si carnea de porc sunt grele dom’le… Nu neaparat doar cei tineri sunt cei ce fac greseli sunt din toate cat. de varsta . In concluzie bine ca scriu si deci comunica fiecare cum poate si cum a invatat , unii poate au facut scoala cu un suplinitor care a avut 5,05 nota de promovare ca dascal….etc……
  In final important este sa incerci si sa reusesti sa ai rezultate si la romana[gramatica] si cu porumbeii si in general in viata.
  Ganditi-va ca de fapt cine sta pe loc ramane in urma .Asa ca in fiecare zi care trece , si din pacate este ireversibila ,incercati sa obtineti macar un cat de mic succes caci o insiruire de succese este de fapt….: fericirea .
  Eu va doresc tuturor mult , mult , mult , succes in tot ce v-ati propus .

 4. Columbofilia , ca si orice alt hobby , se practica in timpul liber.Nu cred ca columbofilia si scoala sunt incompatibile. Pot exista elevi columbofili cu rezultate deosebite, la fel cum pot exista si elevi care nu au aceasta pasiune iar rezultatele lor la invatatura sa lase de dorit.Totul depinde de modul cum iti imparti timpul intre datorie si pasiune.

 5. ESTE ELEMENTERA PRONUNTIA,LA CLASELE PRIMARE SE INVATA SCRIEREA CUVINTELOR CU M INAINTEA LUI P SI B

 6. asa am gandit si eu,cand ajung la pensie,sau la casa mea,care o sa fie cu pod,o sa ma ocup mai serios de porumbei,dar pana atunci scoala e pe primul loc.

 7. mai zicea cineva ca nu-si permite sa le spuna analfabeti columbofililor…Romanul e bun la toate,adica,LA NIMIC foarte BUN

 8. ha ha ha hai ca ma-ti dat pe spate nu intelegeti gresit dar porunbar se numeste ala care nu a facut salturi cu porunbeii lui asa ca hai cu totii
  va rog

 9. zboarai si ai sa ai rezultate ////dar nu asa ////prima data 50 -100 km si dupa vreo 2-3 luni 200 -300 km si nu te speria daca sunt por. buni o sa vina asa am facut si eu si nici macar nu am participat la vreun concurs si imi vin de la 500 regulat la 2 / 3 saptamani ii zbor si ajung inaintea mea acasa

 10. da asa e tb sa si avem tmp de sc dar porumbei tb pe pr loccComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *