Poze de la expozitia Debrecen din Ungaria

U.G.C.P.A.M.R a reprezentat Romania la expozitia de la Debrecen din Ungaria cu un lot semnificativ de porumbei si drept urmare v-am pregatit niste poze sugestive.

Trimise de Alex Marean

Categories Uncategorized

6 comentarii la “Poze de la expozitia Debrecen din Ungaria”

 1. splendit de frumos e o minunatie sa traiesti adevaratele momente la o expozitie din ungaria si mai ales langa columbofili adevarati.frumoase poze

 2. Am avut norocul sa vizitez si eu aceasta expozitie si sa vad un inalt nivel de prezentare al pasarilor. Intradevar expozitie reusita cu pasari foarte frumoase!

 3. o sa vina ziua in care vom afla de expozitii inainte si nu dupa?
  poate atunci vom putea merge mai multi la expo asta ca sa nu vizionam cele 3 poze cu iepurasi si hamsteri de la expozitiile ce tocmai au trecut?
  as fi mers la debrecen…. sa ma duc acum dupa?
  macar la shoping?

 4. Buna!
  pt. domnul Danut Bondar:
  daca o sa aveti amabilitatea sa vizitati siteul http://www.porumbei-romania.ro o sa aflati din timp data expozitiilor internationale, la care Romania va fi reprezentata.
  Sa auzim de bine!

 5. pt beto:din cate am auzit eu nu a fost chiar asa inalt nivelul de prezentare al pasarilor si arbitrajul a lasat mult de dorit,mai bine zis columbofilii din cluj au fost furati pe fata…ungurii nici nu stiau standadele la rasele romanesti……

 6. Salut.
  Daca imi poate spune cineva ce rasa e balanul motat din poza nr. 3(dsc03570)Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *