*Update 21 Iulie*
cotet-emanuel--02Buna, ma numesc Emanuel (16 ani), iar astazi 01.07.2014, m-am apucat impreuna cu principalul meu mentor columbofil Alex, de construirea mult asteaptata a viitorului meu “porumbar”.

Dupa aprovizioanarea corespunzatoare cu tot ce consta in construirea unui ”porumbar” ne-am apucat dupa numeroase schite, modificari, planificari si sugestii ale prietenilor columbofili de construirea lui, avand ca reper urmatoarele dimensiuni: 4m lungime; 2.5m latime si 2m inaltime fiind ridicat de la pamant la 30cm.

Mai jos voi atasa niste imagini cu munca depusa in ziua de azi, o munca care dupa parerea mea isi merita toti banii si tot timpul.

Voi mai atasa si alte imagini odata cu prinderea la viata a mult asteptatului ”porumbar”… astept pareri si sugestii. Multumesc mult si vant in pene tuturor!!!

Dupa o pauza scurta, am inceput din nou munca la ”porumbar”, care incet dar sigur incepe sa preinda un aspect de crescatorie de porumbei.

Mai jos voi atasa, dupa cum am promis imagini cu crescatoria in stadiu mai avansat fiind deja acoperita(acoperis, pareti) iar in decursul zilei de azi poate si podita!