Buna ziua. Ma numesc Voicu Dragos, am 15 ani, sunt din Prahova si am o mare problema.
In urma cu 4-5 ani m-am apucat de acest minunat hobby in care singur fara ajutorul parintilor am reusit sa imi achizitionez cativa porumbei voiajori cu care am concurat, am zburat in strainatate si am castigat si un frumos simbol din partea clubului “PENTRU CEL MAI TANAR COLUMBOFIL” ca incurajare.

In urma cu un an si o luna parintii mei[tatal in special] m-au pus sa aleg intre porumbei si internet. Fiind o decizie foarte grea deoarece eram foarte atasat de porumbeii mei petreceam peste 3 ore pe zi cu ei si intre internet care era util pentru scoala. Si cu mare greutate am ales internetul deoarece aveam foarte mare nevoie de el pentru temele de la scoala!

Acum vreau sa ma reapuc de acest sport deoarece mereu mi se intorc porumbei acasa si pleaca fiindca nu mai au unde sa stea iar tatal meu numai vrea sa ma lase[am insista dar degeaba]. Toti vecinii din preajma au porumbei si mereu cand merg la ei imi dau lacrimile cand ma gandesc la cei care i-am avut eu in special un mascul floriu care a iesit din porumbei achizitionati de mine prin munca [facut curat prin cotetele altora sa fac rost de cate un ou etc.] si la zborul de pui venind printre primii mereu dar n-am putut sa-l clasez deoarece avea inel vechi.

premiu

Va rog frumos imi puteti da si mie un sfat cum as putea sa-l conving si eu pe tatal meu?

Multumesc mult.

Va rog mult sa postati acest subiect pentru ca am mare nevoie de ajutor.