Produsele Natural Granen originale, insotite de acum de holograma de autenticitate


Autenticitatea – o chestiune obligatorie si necesara, in fiecare business. O prioritate pentru Natural Granen Romania, in ceea ce priveste porumbeii, dar si produsele destinate lor. Fara ea, nu ne putem diferentia de restul produselor de duzina care invadeaza piata din Romania.
AUTÉNTIC, -Ă, autentici, -e, adj. A cărui autoritate sau realitate nu poate fi pusă la îndoială, de netăgăduit (v. sigur, adevărat, veritabil, neîndoielnic, incontestabil); recunoscut ca propriu unui anumit autor sau unei anumite epoci; Care a fost întocmit sau învestit cu formele legale de către un funcționar competent în exercițiul funcțiunii sale. (sursa-dexonline.ro)

De-a lungul timpului, am intampinat diverse dificultati referitoare la a demonstra autenticitatea produselor noastre, din cauza faptului ca au existat si exista in continuare cantitati insemnate de produse Natural, credem noi, contrafacute, care se vand pe piata din Romania la preturi mai mici, uneori mult mai mici. Multi columbofili, din comoditate, sau pentru ca aceste produse au fost mai aproape sau mai accesibile pentru ei, le-au achizitionat si au tras anumite ponoase din aceasta pricina. Acest fapt a ingreunat mult si munca noastra, avand in vedere ca diferenta de pret exprima intotdeauna calitatea si autenticitatea unui produs, iar porumbeii care nu au avut parte de produse originale Natural, au avut de suferit sau, nu le-au fost de niciun folos. Apa de ploaie cum am spune noi romanii.

De ce un produs autentic are un pret usor ridicat celui fals sau contrafacut?

– Furnizorul Belgian are o lista de pret standard pentru toti colaboratorii sai
– Noi aducem toate produsele din Belgia exclusiv, pe baza de factura si certificate de conformitate. Inclusiv porumbeii sunt insotiti de factura si se plateste TVA.
– Transportul lor se realizeaza cu firme specializate de transport, de cele mai multe ori prin intermediul bursei de transport.
– Odata ajunse in Romania, ele sunt depozitate in spatii special amenajate, care sa corespunda din toate punctele de vedere cu caracteristicile produselor, pentru a evita o posibila deteriorare sau alterare a lor.
– Magazinul nostru din Simeria este operat de una sau mai multe persoane, angajate cu forme legale si conform legislatiei in vigoare. La fel se intampla si cu website-ul nostru si cu cei care se ocupa de promovare.
– Fiecare produs este vandut mai departe in baza bonului de casa (magazin fizic) sau a facturii (website si distribuitori).

De ce un produs fals este mai ieftin si ce riscam cumparandu-l?

– Materia prima din care este confectionat este slaba, de proasta calitate
– Lipsesc vitaminele, mineralele si oligoelementele, punand in pericol sanatatea porumbeilor
– De multe ori provenind din alte tari est-europene (zvonurile din lumea columbofila spun Polonia sau Ungaria), acesta nu are in nici un fel legatura cu producatorul Natural din Belgia – cumparand aceste produse pentru o mica diferenta de bani, suntem partasi la comert nelegitim
– Riscam sa compromitem intreaga crescatorie, administrand produse care nu au legatura cu descrierea lor de pe ambalaj – acestea nu aduc deloc beneficii pasarilor, ba dimpotriva, pot inrautati starea lor per total
– In cel mai bun caz, ne aruncam banii pe fereastra deoarece produsele respective nu vor folosi cu nimic porumbeilor

SOLUTIA NATURAL GRANEN – TOATE PRODUSELE NATURAL PROVENITE DIN BELGIA VOR AVEA DE ACUM HOLOGRAMA (TIMBRU) DE AUTENTICITATE.

Cu alte cuvinte, tot ceea ce este original, va avea acest timbru special care va fi gasit pe toate produsele din magazinele distribuitoare Natural, si cele provenite de la noi de pe site. Vom pune la dispozitia cumparatorilor nostri intotdeauna doar produse originale, eficiente, si care intrunesc toate conditiile necesare utilizarii lor in conditii optime.

Primele stocuri de produse cu timbru au ajuns in Romania in urma cu 2 saptamani iar unii din distribuitorii nostri le au deja la vanzare. In perioada urmatoare vor exista la vanzare, doar la distribuitori, atat produse cu timbru cat si produse fara timbru, din livrarile trecute.

Ca sa fiti siguri cine sunt distribuitorii nostri, puteti verifica direct pe site-ul nostru www.naturalgranen.ro sau ne puteti intreba la oricare din numerele de telefon disponibile.

Ce trebuie sa facem?

– Sa cautam doar produsele Natural care au holograma de autenticitate
– Daca in locurile de unde va aprovizionati produsele nu au holograma, cereti produse cu holograma, cu ambalaje sigilate si timbrate.
– Comandati online pe site-ul nostru, iar noi ne ingrijim ca produsele sa ajunga la destinatar intr-un timp extrem de scurt
– Sa cerem de la magazine/distribuitori sa inlocuiasca produsele pe care le au in stoc cu unele care au timbru, si sa ii sfatuim sa se aprovizioneze de la surse sigure. Va exista totusi un anumit timp pana cand rulajul stocurilor va ajunge sa cuprinda in totalitate produse timbrate chiar si la distribuitorii de buna credinta, ei avand deja stocuri in magazine.
– Sa recomandam si prietenilor columbofili doar magazinele care aduc produse insotite de holograma de autenticitate si sa atragem atentia colegilor de breasla ca produsele false sunt periculoase si pot fi evitate

Impreuna ne putem asigura ca ceea ce administram porumbeilor este conform si de calitate.

Cautati timbrul/sigiliul cu holograma de mai jos:

Pentru orice fel de intrebari despre produsele si porumbeii nostri, va stam la dispozitie zilnic pe email, si la telefon:
(+40) 727 403 618 / (+40) 786 892 815
natural.granen.ro@gmail.com

www.naturalgranen.ro

Categories Stiri