Buna ziua
Am o problema si as dori sa fiu ajutat.In aceasta primavara am invatat prima serie de pui de voiajor sa iasa afara. La inceput zburau pe crescatorie dupa aceea inapoi pe trapa,era bine dar cand au inceput sa zboare in jurul crescatoriei tot dispareau cate 2-3 pui,poate se duceam pe camp ca a venit unu atins de uliu.

Eu stau la 3 case de un vecin care are peste 200 porumbei ce zboara afara si ai mei vad stolu mare si se duc in stol cu aceia si vin peste cateva ore.

La fel si tardivii zburau cu stolu dar nu mai veneau inapo,i s-au invatat acolo. Am intrebat un prieten daca ii bine sa zboare cu alti porumbei si a spus ca nu fiindca la concursuri se iau dupa alti porumbei si raman acolo poate…

Eu doresc sa concurez chiar daca am 16 ani la zborurile cu puii din acest an. Daca mi-ati putea da ceva sfaturi cum sa fac sa ii dezvat?

O zi buna.
Dori

2. Salut! Numele meu este Alin sunt incepator si as dori ca anul acesta sa particip si eu la zboruri cu cativa pui . Si as dori sa aflu cum se fac antrenamentele in jurul casei. Sper ca ma puteti ajuta . Cineva mi-a spus ca el ii inalta si nu ii lasa sa se mai puna pe casa , aceasta este metoda ? Multumesc foarte mult !!!