As vrea sa va prezint pe scurt evolutia puisorilor de Zburator de Budapesta,in legatura cu care v-am cerut ajutorul.Ei bine,s-au facut mari.Acum traiesc ca niste porumbei adevarati.

(1) Aici aveau numai cateva zile,abia deschisesera ochii.Inca se bucurau de protectia si de hrana oferite de parintii lor.


(2) Poza asta a fost facuta imediat ce eu si sora mea am realizat ca vom fi mame adoptive.Nu cred ca o sa uitam vreodata ce fete aveau cand i-am luat,cu tot cu cuib,din voliera.(3),(4) Joaca in fiecare zi.Au crescut sub ochii nostri.Incet,incet,incepeau sa manance singuri,sa faca incercari de zbor prin camera.Prima poza este cu sora mea,Andreea,iar a doua cu mine. A fost bine ca mama ne-a inteles.A inteles ca aveau sa creasca in fiecare zi cate putin,sa inceapa sa se dea jos din cuib din ce in ce mai des,sa-si lase urmele prin pat,pe jos,pe televizor,pe fotoliu,pe sifonier,etc.


(5) Au trecut trei saptamani de cand au ramas orfani.Azi,in a doua de cand i-am “intarcat”,i-am supus unei mici sedinte foto. Obositi,cu gusile pline,asteapta sa iasa soarele din nori,ca sa-i incalzeasca.(6),(7) Azi a avut loc si prima baie.Au sarit in cadita de parca ar fi facut asta de o mie de ori.Dupa baita,lenea e mare. Multumim mult porumbei.ro si tuturor columbofililor care ne-au dat sfaturi.Ne-ati fost de un real ajutor.

Angie si Andreea

—————————————

Vechiul topic:

Buna ziua! Sunt Angie. Azi dimineata le-am dat a doua oara drumul afara porumbeilor(ii am de aprox 6 luni).Am 6 voltati si (aveam) 2 zburatori de Budapesta.Cei din urma au inceput imediat sa zboare.La un moment dat nu i-am mai vazut…dar am vazut stolul porumbeilor vecinului din departare.Cred ca s-au dus la el.

Problema cea mare este ca Zburatorii mei au 2 pui,care au in jur de 18 zile(cred).Si acum au ramas cam..orfani.Cu ce,cat si cand ar trebui sa-i hranesc?Am nevoie de un raspuns urgent si cat mai complet.Nu stiu cand voi putea sa ma duc la vecinul meu sa il intreb,pentru ca nu stiu exact unde sta si nu e niciun adult acasa…Va multumesc mult!