Reprezentant Arona in Romania

Cristuinea Florin: Sunt reprezentantul Columbodromului Arona Tenerife in Romania. Porumbeii vor pleca din Romania spre Tenerife in luna iunie.

Cei ce doresc sa participe ma pot contacta la 0761585055 sau florad_rux@yahoo.com sau pot intra pe www.columbodromulcorabia.weebly.com

Porumbeii vor pleca spre Tenerife intre 15-30 iunie 2012. Ii voi duce personal cu masina. Se formeaza echipe de cate 5 porumbei pentru care se platesc 220 euro, dar un singur porumbel este activ. Dupa 10 antrenamente inclusiv pe mare, se pot activa si ceilalti porumbei din echipa(cei care au ramas) la inceputul lunii ianuarie.

Finala este in februarie, loc 1 – 50.000 euro dar este cea mai grea cursa din lume. Desi finala este la 300 Km foarte putini ajung in finala. Anul trecut doar 12 porumbei au sosit in finala. Sunt 3 hot spoturi la care se poate castiga cate o masina. Premiile totale ajung la 220.000 euro!!!

Categories Stiri

19 comentarii la “Reprezentant Arona in Romania”

 1. 220 euro pentru 5 porumbei din care unul activ, cat mai costa sa-i activez pe ceilalti dupa 10 antrenamente????

 2. va rog lasa-ti un nr de telefon fiinda vreau si eu sa trimit porumbei la tenerife

 3. adresez aceeasi intrebare ca si dl Mihai A.:cat costa activarea celorlalti porumbei ramasi dupa terminarea primelor 10 antrenamente??

 4. mai multe detali frate.!!!!!!!!!!!!!!!! ca la noi banii se fac greu!!! !multumesc anticipat

 5. Pt. fiecare porumbel ramas dupa 10 antrenamente,trebui sa activezi fiecare porumbel cu 220 de euro in termen de o saptamana,in cazul ca proprietarul nu poate activa porumbei ramasi se pune o lista unde`se poate activa ori ce porumbel de ori ce persoana dupa care porumbei ramasi fara sa se activeze raman in proprietatea organizatorului si se vor scoate la licitatie.

 6. premiile sunt tentante,dar ………………………………

 7. si daca acest domn nu se duce cu porumbeii si ii raman si banii.
  la asta nu va ganditi prieteni? de unde stiti voi sigur ca el este reprezentant, intr-o secunda oricare dintre noi putem fi reprezentanti numai sa mintim oamenii si sa le luam banii si porumbeii

 8. In 2010 am trimis impreuna cu tandemul o echipa de 5 pui la columbodrom in Tenerife.Din Oravita am fost cu auto si din Arad au fost pusi la autocar pe ruta RO-Spania iar in 2 zile au ajuns acolo.Ptr activare se plateste inca 220 E/porumbel ramas din echipa inainte de ultimele 3 hotspoturi si finala.Au o transparenta totala,puteti vedea si online sosirele si va anunta prin sms locurile porumbeilor sositi de la antrenamente.Din cei 5 am ramas cu 3 porumbei,pe care i-am si activat,inainte de primul hotspot.Am avut ghinionul ca din cei 1700 de porumbei sa se piarda 1500 in urma furtuni de nisip numita acolo,,CALIMA” la primul hotspot si printe acestia sa fie si porumbei nostri.Ptr finala au mai ajuns in jur de 250-300 de porumbei.Sunt antrenamente foarte grele cu 3 lansari de pe vapor .Nu regretam ca am trimis porumbei si mult succes celor care au curaj sa trimita.
  ps.Trebuie sa va faceti si cont in valuta la o banca ptr a trimite bani ori sa primiti daca aveti noroc in finala.Din 2011 au schimbat modelul de antrenamente, impartind porumbei in trei loturi A<B<C ptr a nu mai prinde catastrofa cu toti porumbei.Au niste conditi exceptionale.
  Mult succes.

 9. Pt Dl Bodo:

  Cu tot respectul si nu vreau sa fie nimeni ofensat:

  HOTULUI DE HOT I-E FRICA.

  Mai bine te abtineai domnule,dar asa e mentalitatea Romanilor se gindesc numai la inselatorii si excrocherii .
  Iar banii se trimit prin transferenta bancara direct in cont la Sr. Jose Ledesma.
  Nu trimiti banii cu puii in cutie……salutari si trimiteti cu incredere fratilor cu toate ca nici eu nu il cunosc personal pe noul reprezentant

 10. Si eu am trimis pe un necunoscut in Derbyarona anul asta si nu am stat nici un moment cu frica sa nu ajunga.
  Frica e acum spre finala ,findca nimeni nu poate sti ce-i asteapta pina la finala .
  Nu e deloc usor pt ei.
  Eu nu ma afirm ca am cine stie ce porumbei buni dar pot sa afirm ca se pierd porumbei foarte buni acolo din toata lumea la antrenamente.
  Sa vedem ce o fi anul asta……bafta la toti ce au trimis si in special la Romanii ce i-am vazut pe lista pe acolo , o sa le tin pumnii…….

 11. Byl sper sa ne vedem curind prin Oravita sa bem o cafea si sa mai povestim .Sunal pe Cristi daca vrei sa trimiti la columbodrom Castellon ca o sa fie misto anul asta….

 12. Ilie anul acesta ne sar columbodroamele,este criza si trebuie sa-mi insor tandemul anul asta.Te astept sa ma suni ptr cafea cand treci prin Oravita.SUCCES in continuare.

 13. cum este posibil sa se piarda 1500 de porumbei la nici 100 km fiecare trimite ce crede ca e ma-i bunComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *