12 comentarii la “Revista Columbofilia Romana”

 1. “Curatenie in fiecare zi”… ca tot mai discutasem aspectul. Deci se pot face performante si cu porumbei “neimunizati” pe strat gros de balega. :))

 2. “” porumbei “neimunizati” pe strat gros de balega. :)) “” asta-i tare …. )))

  romanul gaseste explicatii la tot ce nu-i convine ….

 3. Salut,mi se pare un om cu totul deosebit,niste date de contact…nu ni se dau?as fi fericit sa pot sa iau legatura cu un astfel de om si de crescator

 4. Pt. @alex: cred ca ar trebui sa te interesezi si de pret.
  Pt. @memo: toti oamenii de acolo sunt cu totul deosebiti si ar trebui sa le citesti de inceput articolele fara date de contact.
  D-le admin. : cred ca se impune o explicatie “babeasca” temei acestui topic pentru a nu “oferi” ocazia unora de a cadea in penibil.

 5. omul a fost cinstit dupa parerea mea, il cred si inteligent, lasand deoparte vocabularul, tot respectul, Vant in pene

 6. Se dovedeste inca o data, daca mai era necesar, cat de importanta este calitatea pasarii la distante lungi.

  Ma indoiesc ca dl. Apetrei foloseste produsele “Rollerfred” sau cam asa ceva, de la domnu’ Tunduc.

  Intrebarile reporterului sunt sub orice critica, a uitat pesemne sau nu a inteles ca vorbeste cu un campion national la o categorie “superioara” si lumea s-a plictisit de intrebari gen “cate compartimente aveti?”.

  Cat despre porumbel, super, se vede de la o posta. Un pic mai multi crescatori pe zona respectiva de maraton si ar fi fost ideal.

  Jos palaria pentru Daniel Cobzaru, din ce am observat este seria lui. Bravo!

 7. tin im primul rand sa felicit, acest om pentru performata reusita si pentru vorbele rostite cu sinceritate de dansu si ii doresc o viata fara sfarsit,este un adevarat iubitor de porunbei.
  PACAT ca,acest video are doar 10 comentari ,sa fie lumea invidioasa
  sau sa nu il fi inteles pe dansu;;;;desi ma indoiesc
  DUPA PAREREA MEA ESTE U VIDEO IN CARE OMUL A SPUS NISTE LUCRURI INPORTANTE SI DE LUAT IN SEAMA IN SPECIAL PT INCEPATORI

 8. salut. vrau sa cer si eu un sfat. am porumbei si a intrat bala in ei .este o bala grava . umfla gusa de apa , face mizeria (ganeatu ) apa . ce trebuie sa fak?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *