Update: Adresa unde se pot trimite porumbeii este urmatoarea: Achimescu Jan, str. Bucovina nr. 21, jud. Arges, Tel. 0762669679 / 0723586266.


Pentru toti Columbofilii din ROMANIA, pentru toti iubitorii acestui sport, fie ei profesionisti sau amatori – toti cred ca avem acest hobby “PORUMBEII” care ne unesc pe toti, nu conteaza tara de origine ori departarea. Este pentru prima oara cand scriu pe acest site, numele meu este Suciu Cristian Paul, sunt din Bistrita-Nasaud, momentan locuiesc in Spania unde si concurez in zona Catalunya mai precis Girona. Cine doreste mai multe informatii despre concursurile si columbofilii de aici este si un site www.colomsmissatgers.cat. Acum sa trecem la ceva mai important, fapt pentru care l-am contactat pe domul Andrei Dejan pentru a putea informa columbofilii din Romania despre cum ar putea trimite porumbei pentru Derby Arona.

Va fi un loc in Romania unde se vor trimite porumbei, in momentul trimiterii se vor plati 15€ pentru fiecare porumbel – acesti bani vor fi pentru transport pana in Tenerife, transport de care ma ocup eu personal. Toti porumbeii vor fi vaccinati contra paramixo, vaccin pe care o sa-l facem noi. Daca cineva este interesat, pentru mai multe detalii puteti suna la telefon 0034647008467 sau sa-mi scrieti la cristicontele@yahoo.es

Pentru cei interesati, vom fixa o data si vom stabili unde si cand se vor putea trimite. Va multumesc tuturor.

Site-ul columbodromului este: http://www.derbyatlantic.com. Acolo se pot vedea toate detaliile despre noul sezon.

Se poate downloada si o brosura de aici.

UPDATE 1

Buna tuturor, sa nu credeti ca am uitat de voi, problema e ca nu am prea mult timp. Suntem in mijlocul campaniei de zbor si au inceput sa vina porumbei pentru Derby Arona pe care ii adun tot eu aici in zona. Acum vreau sa va anunt pe la sfarsitul lunii iulie, mai precis ultima saptamana se vor putea trimite porumbei, locatia va fi in Arges, cine doreste poate sa pregateasca pui.

Adresa unde se pot trimite porumbeii este urmatoarea: Achimescu Jan, srt. Bucovina nr. 21, jud. Arges, Tel. 0762669679 / 0723586266.

Bunul meu prieten Chisalita Ion Ilie din Resita m-a ajutat foarte mult cu tot acest proiect daca putem sa-l numim asa. Va trimit fotografii de la zborul Barcelona International.