S-a stins Louis Janssen

louis-janssenPe 16 Aprilie s-a stins din viata Louis Janssen, la varsta de 100 de ani. A apus dinastia Janssen, cea mai faimoasa familie de porumbei voiajori din toate timpurile.

Categories Stiri

72 comentarii la “S-a stins Louis Janssen”

 1. A trait pana la o varsta de invidiat, Dumnezeu sal ierte.

 2. Porumbei dansului au fost vanduti, absolut toti anul trecut pe PIPA . be. Dumnezeu sa il odihneasca si sant sigur ca de fratii Ianssen se va mai vorbi mult timp de acum inainte.

 3. A trait sa vada porumbeii lui zburand in toate colturile lumii!! Dumnezeu sa il ierte!!

 4. Un om privilegiat,a trait si a vazut cum ii sunt rasplatite ,,lacrimilie” despre care chiar el vorbea atunci cand era mai tanar ca le-a varsat in copilarie,pe vremea cand nu ii reusea cu porumbeii.Ce poti sa iti doresti mai mult decat a avut omul acesta,o viata lunga,fericita,respect din plin si nu in ultimul rand satisfactie in domeniul ce l-a iubit atat de mult.
  Dumnezeu sa il ierte si sa ii multumim domnului ca intr-un fel a revolutionat intrecerile columbofile cu liniile sale de porumbei.

 5. Dumnezeu sa il ierte!

 6. Respectele mele pentru acest om minunat , a dorit sa isi vada porumbei zburand pe toate continentele .
  Dumnezeu sa il ierte!

 7. Dumnezeu sa-l odihneasca ! a reusit sa cladeasca o dinastie columbofila intr-o viata intreaga. multi columbofili din toata lumea a pomenit si vor mai pomeni numele Janssen.

 8. Acest om va ramane in istoria iubitorilor de porumbei. Oare il va putea egala altcineva ?

 9. Sa stins si ultima stea a dinastiei IANSAN..Au scris istorie an columbofilia mondiala,.Vor dainui mult timp si de acum ancolo,an mintea orcarui columbofil..Se pare ca timpul nu iarta pe nimeni,iar timpul lor sa sfarsit..Dumnezeu sa al ierte ..Iar de acolo de sus sa urmareasca stolurile de porumbei,care se antorc de la concursuri,sa se bucure an continuare de ei …SAI FIE TARANA USOARA

 10. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Tot respectu pentru acest minunat om,si sigur va ramane in amintirea tuturor columbofililor adevarati…sanatate si numai bine

 11. un nume mare fara cuvinte DUMNEZEU SA.L ODIHNEASCA IN PACE

 12. http://www.youtube.com/watch?v=nitbOMZ24mI

  Fam Janssen din Arendonk,au fost o familie extrem
  de modesta si saraca(la inceput) si chiar putin ciudata.
  Cu porumbeii a inceput tatal lor prin 1885 cu scopul
  de a castiga ceva banuti la pariuri.A fost ft dur cu
  pasarile sale. Baietii si sotul surorii au continuat
  sportul. Perioade de glorie : anii 30 si anii 50.
  Au fost deci contemporani cu Bricoux.Acesta, medic
  cu microscop si cunostinte de biologie si genetica-
  familia Janssen doar cu experienta practica.
  Au fost ft. sceptici. Nu au avut incredere in banci si
  au tinut banii ascunsi acasa in fantana. Nu prea au
  lasat straini in casa. Desigur nu au murit saraci dar
  banii mari au facut altii.

 13. prin el s-a rupt si ultima spita de la o roata care impreuna formau Fam Janssen,o legenda vie au fost,din care a ramas doar legenda,peste 100 de ani de columbofilie,incepind cu tatal lor,si pacat ca nepotii n-au vrat sa duca legenda mai departe,oricum toti care iubim aceste pasari minunate care sint porumbeii voiajori,nu putem decit sa le multumim,atit lor cit si altora care au ramas doar legende pt.creatiile lor,de care ne bucuram noi si altii care vor iubii si creste duypa noi aceste minunate pasari!D-zeu sa-i odihneasca in pace.

 14. Probabil ca acum poate face ce nu a putut toata viata desi sunt convins ca si-a dorit enorm: sa zboare cu porumbeii!

 15. DA ! UN MARE NUME , A LASAT MOSTENIRE LUMII INTREGI O INFUZIE DE SINGE DIN O RASA DE NEEGALAT CU TIMPU VA DISPAREA, RAMANE NUMELE, TENACITATEA , POATE ACOLO SE VA OCUPA DE ALT FEL DE ZBURATORI SAU VA REVENII INTR-O ALTA VIATA SI O VA LUA DE LA CAPAT !!!!!!!??????

 16. o legenda a sportului columbofil!!!!! sa se odihneasca in pace

 17. Toti columbofilii trebuie sa-l venereze….produsii lui apar de la viteza la maraton,sa-ti fie tarana usoara!

 18. ODATA LA 100 DE ANI SE MAI NASTE UN ASTFEL DE GENIU IN COLUMBOFILIE,IN TOATE COLTURILE LUMI SUNT PORUMBEI LOR SI MERG FOARTE BINE INDIFERENT DE INCRUCISARE, SINCER SA PIERDUT UN REGE AL COLUMBOFILIEI. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

 19. sa traim sal pomenim si poate sa cuprindem cunostintele lui in porumbei…

 20. Pana acuma fratii Janssen erau prezentul , puteai spune ca iti aduci pasari de la Louis Janssen, din momentele acestea sunt o legenda, una vie, si va dainui peste veacuri.

 21. Dumnezeu sa il ierte….ODIHNEASCA-SE IN PACE…Un MARE OM S-A STINS!!! NU AM CUVINTE….

 22. Fratii Janssen au plecat dintre noi, dar Numele Janssen o sa dainuie peste veacuri prin prisma mostenirii columbofile ce au lasat-o lumii intregi, Dumnezeu sa-l ierte si pe ultimul membru al acestei academii al sporului columbofil numita Janssen…. Fratii Janssen s-au dus dar porumbeii Janssen au ramas….

 23. Este si va fi o legenda a sportului columbofil unde sar afla el tot respectul din partea mea a fost un exemplu pentru mine ca un ineparot sa aibe de unde sa invete dumnezeu sal ierte!!!!!!!

 24. dumnezeu sa il odihneasca.respectele mele pt el.si munca lui…pasiunea e pasiune cat timp nu o faci pt bani :)
  EXISTA si un DAR …DAR porumbei l-au facut faimos nu el pe ei…..prima data a facut-o din pasiune apoi numai pt bani voi chiar ii credeti pe oamenii astia.???

 25. Odihneasca-se in pace sa le multumim ptr mostenirea genetica pe care ne-au lasat-o nepretuita si inegalabila pacat ca nu ne-au transmis si invataturile lor

 26. …cu adevarat , a facut istorie in lumea columbofila….Dumnezeu sa l ierte.

 27. Dumnezeu sa-l ierte cea mai cunoscuta linie de porumbei voiajori de viteza-demifondComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *