S-au incheiat etapele de maturi la A.C.P.J.G.-RO

Iata ca, dupa indelungi discutii despre regulamente, despre amanari de etape si multe altele, Asociatia crescatorilor de porumbei Jucatori de Galati Romania trage cortina peste etapele de maturi.

Cand nimeni nu ne dadea nici o sansa ca asociatie, noi formam o echipa profesionista, venind alaturi de noi nume grele ale columbofiliei romanesti.

La nici un an de la infiintare am dovedit ca suntem o forta, o asociatie care si-a propus sa organizeze in toamna una din cele mai mari expozitii nationale la Bucuresti prin forte proprii si sa dea dovada de cele mai inalte standarde cu putinta.

De asemenea, rezultatele din competitiile organizate de noi vorbesc de la sine. Nume grele din tara noastra au scris istorie prin zboruri memorabile care nu se vor uita prea curand.

S-au organizat concursuri la toate varietatile rasei Jucator de Galati ceea ce este o premiera nationala. Niciodata, nici o asociatie, nu a recunoscut oficial toate valorile si varietatile acestei complexe rase.

Asociatia noastra ofera grupe separate pentru fiecare varietate in parte, fiecare crescator gasindu-si locul intr-una din ele. Astfel toti crescatorii de Jucatori de Galati pot sta la aceiasi masa si se pot privi in ochi cu placere si respect.

In cele din urma, dupa ani si ani de certuri, normalul si firescul a pus stapanire pe lumea columbofila iubitoare de “galateni” prin aceasta asociatie.

Nu in ultimul rand, felicitam grupa “Zburatori alte rase de durata si altitudine” care, pe langa rezultatele superbe pe care le-au obtinut in ciuda atacurilor repetate de soim si de stoluri pierdute la curenti, au dat dovada de maxim profesionalism prin perfecta organizare a grupei si promptitudinea in trimiterea rezultatelor catre omologator.

Dar sa lasam rezultatele sa vorbeasca de la sine si sa uram participantilor sincere felicitari si succes pe mai departe.

La urmatoarea adresa se gasesc rezultatele complete atat la fiecare etapa in parte cat si clasamentele finale:
http://asociatiacrescatorilordeporumbeijucatoridegalati-romania.ro/category/rezultate/

Categories Stiri

2 comentarii la “S-au incheiat etapele de maturi la A.C.P.J.G.-RO”

 1. Buna !
  Dorim ca la acest topic , eventualele comentarii postate de alti colegi columbofili , sa pastreze limitele bunului-simt si ale decentei .
  Asociatia Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati din Romania , activeaza cu 4 grupe sport , deci pe langa cele 3 grupe unde concureaza porumbei din cele 3 varietati ale Galateanului , avem si grupa a-4-a , aici concurand porumbei care fac parte din alte rase de zbor de durata si altitudine.
  Noi iubim sportul , iubim performanta si in primul rand nu vrem sa fim amestecati in discutiile contradictorii care mai apar cu privire la ,,Rasa Galatean “.
  Competitiile columbofile , sunt pasiunea noastra si dorim sa ne desfasuram aceasta pasiune in liniste si in armonie .
  Viata este scurta si trebuie traita frumos !
  In cazul in care apar comentarii deplasate , care contravin unui cod de etica sanatos , il rugam pe Andrei sa inchida topicul , in acest fel rezolvandu-se orice problema aparuta .
  Va multumim pentru intelegere !

  Conducerea A.C.P.J.G.-RO

 2. Am uitat sa-l inchid asa cum am stablit! Il inchid acum. :)

Comments are closed.