Sacrificiul suprem

Sacrifiul suprem și omul avar după rezultate… Weekend-ul acesta a fost “bombardat” de etape “la ăla lungu nepoate” ex: 850,900,1100 km zona PH-DB-AG la care crescătorul mediocru, slab, nepregătit de fapt “ne-columbofil ul” își sabotează porumbeii care zic ei ca n-au făcut rezultate până în moment dat într-o etapa prea lunga, poate peste categoria lor, poate mai mult decât starea de sănătate sau hrana slabă le permite.

Aspirind la rezultatele columbofilului unde porumbeii acestuia dețin o întreaga familie de maraton și o sănătate de fier. “Ne-columbofilul” încearcă, porumbelul nu înțelege, dar încearcă și uite asa se ajunge la, ex: “CATASTROFA!!! 2 din 20, 5 din 30, etc”

Bai băieții să nu ne întindem mai mult decât ne este plapuma și mai multa cumpătare, cu o floare nu se face primăvara, dacă la o etapa de maraton ai fost surprins sa fii în fața, pune-ți semne de întrebare, ceva va începe sa puta si oprește-te, MUNCA în columbofilie niciodată nu surprinde!

Aici las o poza cu un sacrifiu suprem făcut de un porumbel care îmi doresc eu sa fii fost doar ghinionist, nu nepregătit. Tot mai des vad astfel de întâmplări și nu înțeleg de ce, o explicație? 160909-2018 călcat de mașină în gura sutii – Dâmbovița

Adrian

Categories Diverse

2 comentarii la “Sacrificiul suprem”

  1. Ai si tu dreptate dar este bine cunoscut faptul ca sunt multi porumbei slabi chiar si in crescatoriile de top. Ce sa faca acei crescatori cu ei? Incepatorii nu mai vor decat porumbei buni. Sa ii tina pana se fac cu sutele? Sau este mai acceptabila sacrificarea lor acasa? Cred ca trimiterea la drum este mai “blanda”.

  2. Selecție dura, eliminare numai atunci va da roduri 100%.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *