katy-sezon2016
Sezonul de zbor 2016 maturi a cam luat sfarsit. Porumbeii supravietuitori se bucura in sfarsit de liniste, de cuib, pereche si pui, si sper de toata grija pe care o merita.

A fost un sezon greu pentru cei mai multi crescatori (defapt nu mai tin minte daca a fost vreun sezon usor…). S-au pierdut multi porumbei dar asta mareste admiratia pe care o avem pentru cei ramasi. Au fost etape bune si etape rele, porumbei buni si porumbei mai putin buni… esential pentru a putea continua in acest hobby prea mult spus “relaxant” este sa ne concentram mereu pe partea plina a paharului. Pentru fiecare porumbel bun pierdut rasare altul la care nici nu te asteptai si isi face loc intre favoriti, pentru fiecare etapa rea mai urmeaza cate o etapa buna, la fiecare pui mai nereusit scos apare si unul perfect… si uite asa ramai agatat in nebunia asta an de an.

E nevoie si de lucruri rele ca sa poti aprecia mai mult lucrurile bune. Katy Perry a scos o melodie foarte buna, imn pentru jocurile olimpice de la RIO 2016… Colajul de secvente cu succese si insuccese din diverse sporturi se potriveste perfect si cu putina imaginatie poti inlocui atletii din filmari cu proprii porumbei aflati in cursa. Rezultatul, daca tii la porumbeii tai = frisoane.

Katy Perry – Rise

porumbei.ro

https://www.youtube.com/watch?v=ixhhvYEzwtc