Sfaturi pentru un web site de calitate

Cateva sugestii pentru a imbunatati calitatea site-urilor.

1. Continutul. Este cel mai important, si din pacate pe multe dintre site-uri, inexistent. Orice site trebuie sa aiba cel putin o pagina interesanta despre inceputurile in acest hobby, prezent si viitor. Unele site-uri nu au decat niste poze trantite acolo – acelea nu sunt site-uri. Textul este esential intr-un web site.
2. Grafica. Trebuie sa fie curata, aerisita, fara elemente imbulzite, si tot felul de sclipici si animatii enervante. Textul trebuie sa fie negru pe fundal alb sau variante apropiate de aceasta(inchis pe deschis). De ce? Incercati sa cititi o pagina cu text alb pe fond negru si vedeti ce parere au ochii vostri dupa asta.
3. Organizarea. Continutul trebuie sa fie bine organizat pe categorii, nu trantit la intamplare.
4. Fotografiile. Incercati sa puneti fotografii de calitate. Decat 100 de fotografii facute cu mobilul pe intuneric, in miscare…mai bine 2 de calitate. Cele cu porumbei trebuie sa-i puna in valoare, aveti rabdare cand le faceti… ce sens are sa puneti pe net porumbei chirciti?
5. Originalitate. Am vazut incredibil de multe siteuri cu poze luate de prin alte parti…chiar si texte. Ce sens are?

Copierea graficii, fotografiilor si/sau a ideilor de prin alte parti nu ajuta cu nimic, dimpotriva. Este o forma de… braconaj cibernetic.

Categories Diverse

1 comentariu la “Sfaturi pentru un web site de calitate”

  1. Va rog trimiteti siteurile pentru rubrica de columbofili pe email, nu aici.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *