nocturna1
Lumea ne cunoaste de foarte multi ani cu rezultate deosebite la Fond si Maraton. Unii ne-au cunoscut anul trecut mai bine cand am reusit sa castigam Loc 1 TROFEUL FCI 2013, Loc 1 Berlin Palmares 3 Ani 2013.

Anul 2014: La Seminationalul LEBROK 6070 porumbei am reusit sa ocupam locurile 2 si 3 pe tot concursul, respectiv locul 1 si 2 pe Botosani.

Intensitatea zborului LEBORK

Dupa o zi de asteptare, cu nici o sosire si cu mari sperante ne-am adunat noi Fratii Matei impreuna cu cativa prieteni columbofili botosaneni la un asa zis proces al etapei, tinand cont de faptul ca la TV era Finala Campionatului Mondial De Fotbal.

Dupa cateva ore de discutii, in jurul orei 2 noaptea am plecat spre casa, cu mari sperante privind sosirile de dimineata. Tinand cont de vremea frumoasa de afara si de luna mare care stralucea pe cer si de faptul ca in trecut am mai avut maratoane cu sosiri la ore tarzii am urcat la porumbei. In momentul in care am aprins lumina in cusca pana a ajunge la usa compartimentului am auzit ceasul tiuind, si cand sa vedem SURPRIZA femela 0420286-2011 a fost inregistrata pe ceas la ora 02:00:12.

In momentul acela nu ne venea a crede, am anuntat telefonic porumbita dupa care am sunat presedintele asociatiei pe domnul Turcanu Mihai care a venit sa vada si sa constate sosirea porumbelului.

Din momentul acela s-a dat alarma, telefonele au sunat toata noaptea iar noi cu cafeaua in mana am facut de garda in speranata ca vor mai sosi.

Nu a fost in zadar caci la ora 05:12:10 am avut surpriza de a mai avea o sosire, si anume porumbita 0418799-2011 care potrivit anunturilor telefonice ocupa locul 3.

nocturna2

Dupa aceste doua reusite, destul de multumiti cu ochii pe cer la soarele care rasarea am asteptat in continuare sosirea celorlalti porumbei…

fratiimatei