Sosita de la Donets’k @ 1215 Km


Seria: RO-10-2101960-F; Crescator: Popescu Vali & Lichi Florin; Clubul: Phoenix Mehedinti; Locatia: loc. Halanga , jud. Mehedinti
Concurs: Derby Donetsk 2012
Distanta: 1215,062 km
ziua si ora sosirii: ziua 3 ora 12:55

Origine porumbel: Raymund Hermes de la Mustata Daniel (Francezu)
Rezultate: 2012-porumbelul cu ce mai mare distanta constat pana cel putin a patra zi de concurs (prima si adoua zi de concurs canicula foarte mare 41 grade C., iar a treia zi vant foarte, foarte puternic din fata)
– loc. 54 din 8069 p. Caplani 590 km (vreme rea ploi, vant din fata, pierderi mari)
– 2011 – loc. 7 din 221 p. Nikopol 956 km

Categories Stiri

29 comentarii la “Sosita de la Donets’k @ 1215 Km”

 1. ati pierdut cumva o porumbita solzata neagra de 2010 cu seria 2178268 ca pare identica cu a dumneavoastra :))

 2. Felicitari pentru asa supravietuitoare. Imi inchipui ce senzatii ati avut cand a sosit…

 3. multumim pentru aprecieri,fara cuvinte………
  pentru bogdan:porumbelul acela nu este al nostru

 4. ce pasari stranii porumbeii astia! ,,ziua 3, 12:55”e aproape incredibil… Pentru cine nu stie ca vine de la 1200 km,e doar un porumbel care vine acasa… Pentru cine stie,nu e doar un porumbel,e un erou! Cum zice cine nu stie ce-nseamna:atata munca pentru cateva clipe??? Tocmai asta e! Ca nu toti stiu sa traiasca acele cateva clipe. Felicitari!

 5. felicitari..adevarati porumbei,toti porumbei au valoare care au sosit de la aceasta cursa ,dar aceasta cred ca este deosebit de valoroasa ,frumos rezultat. felicitari!!!

 6. Felicitari!
  Cateva detalii de la crescator,cum a fost pregatita,recuperata,daca se poate
  Se poate si pe EST
  Felicitari inca o data.

 7. felicitari sincere vorba lui ANDREI imi inchipui ce ati simtit atunci momentan as fi curios daca ati vazuto in direct sau ati gasito intrata ? multumesc.

 8. din pacate nu am vazut-o cand a sosit,dar din fericire am gasit-o la locul ei ,la aproximativ o jumatate de ora de la sosire:)))
  a fost jucata la vaduvie

 9. din cate stiu au mai intrat doi a patra zi si doi a cincea zi

 10. sal felicitari . sa sti ca am avut un porumbel de la domn mustata gasit la cineva lovit lam refacut a durat ceva si mia scos niste pui superbi si chef de zbor .daca iei legatura cu domn mustata sai spui daca porumbelu a ajuns acasa ptr ca lam eliberat anul acesta era un baltat seria 940150an 09 mas bucura sa fi ajuns acasa .eu stau la Buzau si daca e lasi ms aici sami sput bafta si la anu cu porumbeiiComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *