porumbei-curse

3 lucruri grozave despre cursele cu porumbei

1. Cursele cu porumbei sunt pentru toate varstele si categoriile sociale. Un copil de 10 ani, un om de 40 de ani si un pensionar de 70 de ani pot fi concurenti! Si doamnele se pot lupta de la egal la egal cu domnii in acest sport. Oare cate sporturi se mai adreseaza unui public atat de larg?

2. Sportul columbofil este practic sportul cu cea mai mare concurenta dintre toate sporturile existente: in functie de cat de mari sunt echipele de porumbei ale fiecarui concurent, la un concurs pot participa zeci de mii de porumbei! Oare la ce competitie castigatorul se mai alege dintre atatia concurenti?

3. Cursele cu porumbei sunt cool! Iti plac jocurile pe calculator? Ti-ar placea sa fii antrenor? Ai vrea sa ai echipa ta de sportivi pe care sa-i antrenezi si cu care sa participi la competitii? Toate astea le gasesti in sportul columbofil. Daca iti plac animalele in general, sa concurezi cu echipa ta de pasari – formate, ingrijite si antrenate de tine – este foarte placut!

Citeste aici in detaliu cum se organizeaza cursele cu porumbei voiajori.

Cum poti participa si tu la cursele cu porumbei?

1. Cere-ne cativa pui de porumbel.
2. Construieste acasa o cusca (ai pe site modele simple – sau cere-ne sfaturi).
3. Inscrie-te la cel mai apropiat club. Colegii de club te vor ajuta in continuare cu toate informatiile de care ai nevoie.

Ai nelamuriri? Trimite email la adresa: porumbei.ro@gmail.com