Super AS (09-M) – Loc 1 National AS Fond Tineret FCPR

Crescatori: FRATII HITU, loc. IASLOVAT , jud. SUCEAVA

“SUPER AS” 076839-09 M , CAMPION NATIONAL FCPR AS FOND TINERET

REZULTATE 2010 :
LOC 1 NAT. AS FOND TINERET
LOC 5 NAT. FOND TINERET
LOC 1 JUD. AS FOND TINERET
LOC 2 JUD. MARE FOND TINERET
LOC 3 JUD. FOND TINERET
LOC 3 JUD. GENERAL TINERET
LOC 4 JUD. MARE DEMIFOND TINERET

Etapele pe care le-a clasat pentru a indeplini aceste norme sunt:

Losice 1 – 545 km – 16 / 10978 p.
Varsovia – 614 km – 43 / 9697 p.
Mlawa 1 – 712 km – 28 / 2338 p.
Mlawa 2 – 712 km – 23 / 1475 p.
Losice 2 – 545 km – 21 / 597 p.
Mlawa 3 – 712 km – 14 / 1475 p.
Przemysl 1 – 324 km – 296 / 7828 p.

Porumbelul este de origine dupa tata HERMES , iar dupa mama KIPP si FIII + HERBOTS

A fost zburat la vaduvie, fiind imperecheat in luna martie iar dupa ce a crescut un pui la primul fond a fost vaduvit si a concurat la toate cele 6 etape de fond ca vaduv.

Fratele sau de cuib este 076838 – 09 M , care are la randul sau 9 clasari in anul 2010 obtinand LOCUL 3 JUD. AS FOND TINERET. De asemenea este frate bun cu porumbelul 076858 – 09 M concurat de catre d-ul Grab Ion care a obtinut LOCUL 2 NATIONAL FCPR FOND TINERET 2010.

54 comentarii la “Super AS (09-M) – Loc 1 National AS Fond Tineret FCPR”

 1. Felicitari. E mereu o placere sa observi porumbei la care si rudele merg foarte bine si cu fiecare nou venit in TOP 10 am tot mai multe motive sa spun ca DA, avem porumbei foarte buni si in Romania.

 2. Felicitari fratilor HITU pentru modul curajos cum au jucat aceast porumbel deosebit”SUPER AS”. Am remarcat inelul porumbelului , este un inel F.R.S.C.,se pare ca au fost inspirati si au anticipat ca in viitor vor zbura porumbeii din crescatoria dansilor in singura FEDERATIE SPORTIVA din Romania .Doresc s-a aveti si in sezonul competitional 2011 rezultate de top 10.Cu deosebita consideratie.

 3. Felicitari.
  Un porumbel exceptional cu rezultate exceptionale. Din cate am auzit si crescatorul este foarte priceput si ambitios.
  Bafta mai departe.

 4. Felicitari!O familie de reproducatori de exceptie!Mult succes in continuare.

 5. Felicitari este greu sa faci un asmenea porumbel cu performantele astea mult noroc In noul an 2011.

 6. salutari , da avem pasari ff bune aici la noi si trebuie sa ne mandrim cu asta , ptr crescatorul acestui porumbel numai cuvinte de lauda si multa bafta in 2011, dar ptr comentariul cu nr 4 te rog frumos fa comentarii doar la subiect , chiar si la alte comentarii o tragi cu frc fcpr ffffffffff sa. cred ca noi suntem vinovati de tot ce se intampla si farmitarea aferenta , chiar vrei sa stropesti intruna cu sirop ieftin? scuze

 7. Performantele acestui crescator sunt foarte greu de egalat, cei care-l cunosc pe GEORGICA stiu asta . A inceput acest sport in 2005 si de atunci a avut in fiecare an locurile 1,2 si 3 NATIONALE. Eu personal am cumparat de la el si am avut locul 1 la etapa BELGRAD pe lansare cu pui si la columbodromul BALKANIC FAYR PLAY 2010 loc 51 si 90. Pentru a vedea performantele lui Georgica (FRATII HITU) accesati http://www.fratiihitu.wordpress.com SUCCES IN CONTINUARE

 8. wow………….bafta fratilor HITU……..Mult succes pe 2011 ……………. Avem porumbei foarte buni in Romania si ff multi columbofili tineri…in alte tari se vaita ca au imbatranit columbofilii si nu mai au cn sa-i urmeze:))
  inca o data bafta…..
  http://kinder2010.sunphoto.ro/
  Vant in pene!

 9. Felicitari pt porumbel si pt rezultatul obtinut.Cum as putea sta de vb cu dv.Mult succes cu porumbelul in anul 2011.Bafta

 10. sunt porumbei buni si in romania ,, doar daca am stii cum sa le dezvaluim valoare,, mult noroc in 2011

 11. felicitari gica . te asteptam si pe viitor cu rezultate cat mai frumoase . bv .

 12. Foarte frumos,vreau sa rog pe propietar daca citeste acest mesaj sa lase un id,ceva ca vreau sa vorbesc ceva cu el .

  BAFTA

 13. Felicitari pentru rezultatele porumbeilor dar si pentru munca crescatorilor ! Era o vorba : RASA , CASA , MASA . Dar o importanta f. mare o are si CRESCATORUL .

 14. Felicitari, un porumbel frumos si cu rezultate exceptionale, la care viseaza multi, multa bafta-n continuare!!!

 15. Un exemplar deosebit.felicitari crescatorului.Si apropo de porumbei buni in romania,sunt cu gramada.chiar sunt. concursuri care sa-i puna in evidenta nu sunt.

 16. felicitari pentru aceasta pasare si pt dumneavoastra in general. referitor la comentariile de mai sus este adevarat avem pasari exceptionale si la noi in tara dar personal cunosc oameni cu traditie in acest sport care nu isi permit sa mai zboare pasarile iar cei ce cumpara de la ei vad si rezultate… din pacate si financiarul e un motiv care ne trage in jos!

 17. Un porumbel deosebit , este o pasare care merita din plin locul 1 national, felicitari crescatorului pt talentul care la avut si a scos maxim din acesta pasare !!!!

 18. Superb. Sa ai parte de el si in 2011. Succes pe mai departe. Avem nevoie de mai multa promovare ptr. ca porumbei avem destui.

 19. Sincer…, am ramas plact impresionat! Felicitari, atat porumbelului, cat si crescatorului. Bravo!

 20. Frumos porumbel,rezultate deosebite si felicitari crescatorului pt.rezultatele obtinute.Mult succes in continuare

 21. felicitari crescatorului ,dar si porumbelului ,tineo tot asa si in 2011 …..bafta…..

 22. Felicitari fratilor Hitu pentru performantele deosebite!!

  @illaimeba: termina o data cu off-topic-urile si cu gargara despre singura federatie sportiva din Romania.Daca aveti valoare si intentii superioare unificati toate uniunile din Romania intr-una singura, organizati concursuri cu adevarat nationale s.a.m.d.
  De dizidenti si grupulete, afiliate la Federatia Pilelor Non -Sportive din Romania suntem satui..
  Scuze pentru off-topic, porumbei.ro!

 23. pe cat de frumos e porumbelul , pe atat de destept !!, felicitari porumbelului , cat si crescatorului !

 24. felicitari porumbelului cat si a crescatorului succes pe 2011 sa va traiasca

 25. Domnule “dan_tgv”un columbofil care detine informatria v-a avea si rezultate….Cred ca nu sunteti informat ,conducerea U.C.P.R. a batut palma cu F.R.S.C. recunoscand legalitatea acesteia si a sportului columbofil ce se v-a desfasura in Romania.F.C.P.R. -istii sunt si ei pe calea de a recunoaste aceasta legalitate si doresc discutii cu F.R.S.C. facandu-le invitatii la BRAN ,dar pericolul de acum incolo incepe pentru ca singura “federatie sportiva” in acest moment recunoscuta de GUVERNUL ROMANIEI este F.R.S.C. si nu cred ca conducerea acesteia,dupa ce a fost umilita 4 ani, o sa cedeze , sa dea functii celor din conducerea F.C.P.R. Domnul Bilan,Gatejescu,Tunduc si compania vor fi primiti cel mult ca SIMPLI columbofili, pentru ca si aceasta este cam mult…..

 26. Felicitari domnule hatu…is mindru k is coleg de asociatie cu dumneata,si cu multi columbofili foarte priceputi,si pasari valoroase…felicitari inca o dat multa sanatate,si nu in ultimul rind multa multa bafata pentru 2011.numa bine

 27. Domnule Illaimeba termina cu prostiile astea ca ne plictisesti.

 28. Domnule VASILE , averea dumneavoastra in columbofilie “este si v-a fi”,singura federatie in care se v-a desfasura SPORT COLUMBOFIL -F.R.S.C.,te rog respectuos sa studiezi actele normative in vigoare…..

 29. am un mascul de 2010 care seamana leit cu al tau……acum nu stiu si daca este la fel de inteligent ca al tau….bafta multa!!

 30. felicitari si bafta in 2011.mi/ar fi placut sa spuneti si DE LA CINE PROVIN ACESTI PORUMBEI_?!SI CUM SA RIDICAT IASLOVATZUL_????!!…IAVORENCIUC VASILE VA SPUNE CEVA_?!BV SUCEAVA ..AVEM PASARI …

 31. )Pentru anndy poz.47 daca asi fi avut macar o pana de la tine poate treceam si numele tau dar nu am . am mai auzit eu laude pa spatele meu.Daca aveti voi porumbei asa buni de ce nu sunteti voi campionii. MULTUMESC CELOR CARE AU SCRIS SI AU APRECIAT MUNCA MEA

 32. se poate vorbi de un “cuplu de aur”…..felicitari d-le George

 33. georgica felicitarile mele sa stii ca pui care mi iai dat au ajuns la… lori din rucar..Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *